aanmeld knop
dot

PappaGallis voor en van iedereen

29471-29471_1001336.fhx.png
Momenteel is het niet gemakkelijk om een bedrijf te beginnen, PappaGallis is een nieuw concept waarbij iedereen het logo van PappaGallis mag gebruiken voor zijn of haar bedrijf. Investeerders kunnen geld inleggen en PappaGallis ondernemers kunnen geld lenen zonder tussenkomst van de Banken.

PappaGallis is een nieuw concept waarbij het idee is dat iedereen het PappaGallis logo mag gebruiken voor zijn of haar onderneming. Dit is het eerst "open source" brand in de hele wereld. PappaGallis betekent letterlijk elkaar napraten "papegaaien". Als u het logo goed bekijkt ziet u er een papegaaienkop in. De doelstelling is om het merk wereldwijd bekend te maken. Zo ontstaan er allerlei producten met het merk PappaGallis. Van T-shirts tot leaseauto's alles is toegestaan.

 

PappaGallis certificaten

Binnenkort komen er certifaten Pappagalis op de markt. De certificaathouders investeren in PappaGallis ondernemingen, doordat zij certificaten PappaGallis kopen. Met het geld van de investeerders zorgen de ondernemers voor de naamsbekendheid van het merk. De ondernemers mogen uiteraard het geld wat ze verdienen met het merk zelf houden. Het geld wat ze lenen zal uiteindelijk worden terugbetaald door de ondernemers. Het geld wat de ondernemer leent zal via een kredietunie worden verstrekt. Zo zal er geen bank aan te pas komen om de lening te verstrekken aan de ondernemer. De marktwaarde van het bedrijf zal ontstaan door de het aantal certificaten x de koers van het certificaat. Hoe groter de vraag naar het certificaat hoe hoger de koers van het aandeel(vraag en aanbod).

 

 

In mijn volgend artikel zal ik een update geven hoe het met de ontwikkelingen van dit bedrijf staat. Wellicht dat de webshop waar u PappaGallis artikelen kunt kopen dan klaar is en ik de link naar de webshop zal toevoegen. Tenslotte kunnen wij uw hulp al gebruiken als u ons op facebook een like geeft.

 

Nieuwsgierig hoe u de certificaten kunt aanschaffen?

 

Voor informatie over certificaten kunt u mailen naar info.pappagallis@gmail.com hier kunt u ook vragen stellen over het bedrijf.


Tags: PappaGallis, gratis te gebruiken merk, opkomend merk, open source brand, ondernemend
Bronnen: PappaGallis.com
Artikel geschreven door: mervyn.
Publicatie datum: 2012-11-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving