aanmeld knop
dot

Wil jij ook genieten op tennisreis? Vraag een gratis brochure aan

tennis.jpg
Ook dol op tennissen? Wist je dat er een kans is om op tennisreis te gaan? Ja! Daar is er een kans voor. Leef je uit in het buiten of binnenland, in een mooie luxueuze hotel. Laat alles even maar van je afgaan, en geniet van het land en de sport!

 Mogelijkheid om gratis brochure aan te vragen

Tennisreis biedt uitstekende verzorgde tennis vakanties naar prachtige ideale bestemmingen, dat wordt zowel voor in het buiten en binnenland aangeboden. Ga jij dus liever voor een tennisreis naar het buitenland of binnenland= Dan is deze optie ook de juiste optie voor jou! Denk hierbij aan Turkije (Side), Turkije (Alanya), Turkije (Djerba), Portugal (Albufeira), Spanje (Fuerteventura) en noem maar op. Staat jouw favoriete vakantieland er niet bij? Informeer hier dan naar, of vraag dan de brochure  aan.

 

Je verblijft in een brede luxe hotel, met alles erop en eraan. Tijdens het boeken van je reis moet je natuurlijk alles erover informeren, zodat je op de hoogte bent van alle activiteiten, en op die manier ook de schema vragen, indien er activiteiten gezamenlijk gedaan worden.

 

 

Waarom heet het Tennisreis?

Waarom het precies Tennisreis heet? Je krijgt trainingen en tennisles van professionelen! Je reis wordt gecombineerd met de tennissport. Je leert andere mensen kennen die ook van tennissen houden. Alles staat in het teken van deze fantastische sport. Daarom heet het Tennisreis.

 

En waarom is tennissen hier nou met reizen gecombineerd?

Er is niets beter dan tijd voor jezelf hebben. Indien je hobby je sport is, en toevallig je sport tennissen? Dan is dit jouw kans! En wie weet, wel de mooiste vakantie ooit voor je.

Om je zelf uitgebreid gratis te laten informeren, kan je een gratis brochure hier aan vragen. Je betaald geen verzendkosten, er zitten hier verder ook geen verborgen kosten achter.


Tags: tennis, reis, tennisreis, tenissen, hotel, binnenland, buitenland, brochure, informatie,
Bronnen: marksontennis.com
Artikel geschreven door: Schrijfsucces.
Publicatie datum: 2012-11-26
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving