aanmeld knop
dot

Reistijd? Geld verdienen

logo-tekst.jpeg
Momenteel ben ik overgeleverd aan de RET en de NS. Op zich geen probleem omdat ik over beide al jaren tevreden ben. Vaak door het raam starend schieten de stations voorbij en voor ik het weet ben ik op de plaats van bestemming Sinds kort heb ik iets waarmee ik de reis nog sneller laat verlopen. Ik heb mijzelf aa gemeld voor een website. Op de site kun je voor geld e-mails lezen. Zo verdien ik nog een extra centje erbij.

Er zijn een veel sites waar je met e-mails lezen geld kunt verdienen. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat je wel meerdere sites nodig hebt om aan een bepaald bedrag te komen.

 

Hoe werken deze sites eigenlijk?

Elke dag krijg je in je e-mailbox een aantal mails. Als je deze mail opent kun je de link aanklikken

en wordt er een kleine vergoeding bij je saldo bijgeschreven. 

 


 

Zo werkt e-mail

 

Wanneer krijg je uitbetaald?

De uitbetaling vindt plaats op het moment dat je een bepaalde grens hebt bereikt. Deze grens

varieert van 5 euro tot 12,50 per keer.

 

Zijn deze sites betrouwbaar?

Tot nu toe heb ik altijd netjes uitbetaald gekregen. Als je twijfelt over een site, haal de site dan ever door Google dat zie je direct de reacties.

 

Waar kan ik me aanmelden?

Via Google kunt u veel van deze sites vinden en ook bekijken of ze betrrouwbaar zijn.

Bekijk zo'n site eens rustig en als je de site leuk vindt, kun je jezelf aanmelden. Aanmelden is gratis en u ontvangt een welkomstbonus. Zo gaat uw reistijd ook een stuks sneller voorbij en verdiend u automatisch nog een zakcentje bij in deze crisistijd.

 

Hoe kan ik nog sneller geld verdienen met internet?

De bovengenoemde methode is natuurlijk interessant. Met de online geld verdienen de methode welke ik 6 maanden geleden heb aangeschaft, zult u zien dat u op lange termijn meer geld mee kunt verdienen. In het begin kost dit programma voornamelijk tijd. Op den duur zult u richting de 400 euro per maand gaan. De tijd die ik erin heb gestoken is reistijd. De kosten voor dit programma zijn laag (15 euro) en heeft u binnen een paar weken al terugverdiend.


Tags: Gratis geld verdienen, geld verdienen met internet, internet geld verdienen, gratis geld verdienen, de methode om geld te verdienen
Artikel geschreven door: mervyn.
Publicatie datum: 2012-11-26
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving