aanmeld knop
dot

De Samsung Galaxy S3 is populair in Nederland

telefoon.jpg
In dit artikel vind je informatie over de steeds pupulairder wordende Samsung Galaxy S3. Als je besloten hebt om deze telefoon aan te gaan schaffen, sta je voor een keuze. Kies je voor een los toestel in combinatie met een simonly abonnement? Of kies je ervoor om een abonnement af te sluiten waar de telefoon bij inbegrepen zit?
ComputerComputer

Je wilt een nieuwe telefoon gaan kopen. Natuurlijk wil je voor die telefoon dan niet teveel betalen. De telefoon moet mooi zijn, snel werken en voor een redelijk prijs te koop zijn. Misschien heeft de Samsung Galaxy s3 je interesse wel gewekt. Het is een telefoon die enorm populair is in Nederland. Zeker de laatste tijd. Deze telefoon verkrijgbaar als los toestel. Handig voor de mensen die al een abonnement hebben en niet willen wisselen van telefoonnummer of provider. Natuurlijk is de telefoon ook bij alle providers te verkrijgen in combinatie met een abonnement.

 

Levende Recensies

De Galaxy S3 vinden veel mensen een erg goede telefoon. Veel gebruikers vinden de telefoon enorm snel werken. Daarnaast zijn er veel reviews uitgebracht waar de telefoon vergeleken werd met concurrenten, bijvoorbeeld de iPhone 5. De Galaxy S3 heeft in verschillende tests bewezen beter te zijn dan de iPhone 5. Waarom de iPhone 5 dan ook zo populair is? Hoogstwaarschijnlijk is dit te wijten aan de goede marketing die Apple doet. Daarnaast zijn er veel fans van dit merk. Alles wat uitgebracht wordt kopen deze fans. Natuurlijk is de iPhone 5 geen slechte telefoon, in tegenstelling zelfs. De Samsung Galaxy S3 is echter een stuk sneller, groter en ook nog eens goedkoper. Zeker het overwegen waard dus als je van plan bent om een nieuwe telefoon aan te gaan schaffen. Een enorm groot pluspunt van de S3 is de batterij. Deze is sterk verbeterd ten opzichte van de vorige modellen. Er zijn zelfs mensen die melden dat ze 2 dagen met de batterij kunnen doen!

 

Een Abonnement Afsluiten

Als je een samsung galaxy s3 abonnement af gaat sluiten, moet je goed opletten. Er zijn namelijk nogal wat verschillen in de abonnementen te vinden. Als je voor een goedkoop abonnement gaat, dan is dat niet altijd zo voordelig. Dat klinkt misschien raar, maar goedkoop kan uiteindelijk duurkoop zijn. Wanneer je namelijk achteraf moet betalen voor de extra belminuten (die niet in je bundel zaten) dan kan dit behoorlijk duur uitpakken. Het zelfde geldt voor je internetbundel. Ook moet je even goed kijken of je extra betalen moet voor de telefoon. Sommige aanbieders geven de telefoon gratis bij een abonnement, terwijl andere een bedrag rekenen. Allemaal zaken waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een nieuwe abonnement.

 

Internetbundel Afsluiten?

Nog een goede tip is om de telefoon van een internetbundel te voorzien. De Samsung Galaxy S3 komt namelijk pas echt tot zijn recht wanneer er een internetverbinding is. Natuurlijk heeft de telefoon ook een WIFI antenne zodat je thuis van internet gebruik kunt maken. Als je onderweg bent wilt je natuurlijk ook wel eens op Facebook, e-mail of een andere internetdienst. Een internetbundel is dan een goed idee. Voor ongeveer een tientje kun je meestal wel een internetabonnement afsluiten. Let er goed op hoeveel data je daarvoor gebruiken mag. Met ongeveer 500MB per maand zou een gemiddelde internet gebruikers ruim voldoende moeten hebben! 


Tags: galaxy s3, samsung galaxy s3
GamesGamesArtikel geschreven door: edwinsword.
Publicatie datum: 2012-12-07
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving