aanmeld knop
dot

Een Sim Only Abonnement Met Internet

telefoon.jpg
Veel mensen in ons land hebben een smartphone. Het is natuurlijk enorm handig om altijd een klein computertje op zak te hebben. Er komen dan ook veel nieuwe modellen uit. Voor veel mensen zijn deze nieuwe modellen helemaal niet nodig. Heb jij nog een oude telefoon die het nog goed doet? Een sim only is dan misschien wel iets voor jou. Je bespaart als snel enkele tientjes per maand!
ComputerComputer

Er zijn veel mensen in Nederland met een smartphone. Een telefoon die eigenlijk een kleine computer is. Je kunt er van alles mee. Facebook, Whatsapp en je reisschema opmaken voor het openbaar vervoer. Er komen dan ook vrijwel maandelijks nieuwe modellen uit. De iPhone is bijvoorbeeld een erg populaire telefoon, en de Samsung Galaxy S3. Echter, niet iedereen wil altijd maar een nieuwe telefoon hebben. Sommige mensen zijn nog meer dan tevreden met hun huidige smartphone. Het is dan ook het overwegen waard om eens rond te gaan kijken voor een Sim Only abonnement. Je kunt al snel een aantal tientjes per maand besparen door je oude telefoon te voorzien van een Sim Only abonnement (bijvoorbeeld met internet).

Als jij een smartphone hebt van een aantal jaar geleden, dan kan het zomaar zijn dat deze nog prima functioneert. Misschien is de telefoon inmiddels wat traag geworden, maar een software update doet vaak wonderen.

 

Oude Telefoon Nog In Goede Staat?

Door gebruik te maken van een Sim Only abonnement betaal je niet voor je telefoon. Je betaalt dus alleen voor je belminuten en eventueel je internetbundel. Voor €15.- euro per maand heb je al een ruime belbundel met internet. Als je een nieuw telefoon wilt krijgen bij je abonnement, ben je over het algemeen minstens het dubbele kwijt. Vaak wordt bij abonnementen geadverteerd dat de telefoon gratis is. Dat is natuurlijk niet zo. Uiteindelijk betaal je hem toch zelf. De kosten zijn alleen gemaskeerd door het abonnementsbedrag. Bij veel aanbieders van Sim Only abonnementen kun je er ook voor kiezen om een maandelijks abonnement te nemen. Je kunt dan dus iedere maand opzeggen, en zit dus eigenlijk nergens aan vast. Als je bijvoorbeeld maar 1 maand een abonnement nodig hebt, is het ook erg handig. Je sluit het abonnement af, en zegt hem net zo gemakkelijk weer op. Een bijkomend voordeel van sim only dus. Niet alle aanbieders hebben maandelijkse abonnementen, maar sommige wel..

 

Internet en Sim Only

Je kunt er ook voor kiezen om een sim only onbeperkt internet abonnement af te sluiten. Hiermee kun je zorgeloos van het internet genieten. Er zitten aan de internetbundels namelijk vaak limieten. Je kunt dan een bepaald aantal MB per maand aan internet verbruiken. Je hoeft je daar geen zorgen over te maken, want de meeste mensen gebruiken minder dan 500MB per maand. Natuurlijk zijn er uitzonderingen. Voor die groep zijn er ook grotere bundels beschikbaar. Sim Only is dus voor veel mensen erg interessant. Is jouw telefoon nog in goede staat en wil je niet perse een nieuw model? Kijk dan eens rond bij de verschillende aanbieders en je zult zien dat je iedere maand geld over kunt houden.


Tags: sim only, sim only abonnement
GamesGamesArtikel geschreven door: edwinsword.
Publicatie datum: 2012-12-07
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving