aanmeld knop
dot

Hypotheekaftrek voor 2 huizen

dreamshuisfree_7628577.jpg
Het komt steeds vaker voor dat mensen 2 huizen hebben waarop een hypotheek berust. Tot voor kort kon er gedurende 2 jaar voor beide woningen hypotheek afgetrokken worden. Onlangs is er door de overheid besloten om de duur van deze aftrek naar 3 jaar bij te stellen.

Het is natuurlijk een pleister op de wonden dat u dit extra jaar nog mag aftrekken. Uiteraard kan ik me voorstellen dat als u in een dergelijke situatie komt, u niet prettig zit. Toch kan het extra jaar uw mogelijkheden bieden. U kunt zich afvragen of u er in de afgelopen jaar alles aan gedaan heeft om een huis te verkopen. Een totaal nieuwe visie kan u krijgen door elke laatste strohalm aan te pakken zodat u over jaar echt niet in de problemen komt. De allerbeste oplossing is natuurlijk: Verkopen! Als u echt weer een frisse kijk wilt hebben op het verkopen van uw huis schaf dan het boek Succesvol uw huis verkopen, aan.

 

Succesvol uw huis verkopen

Dit geeft u een geheel andere kijk op de zaak en bied voor u misschien een oplossing om in het komende jaar toch van uw oude woning af te komen. Het boek staat boordevol tips die u kunnen helpen om uw woning sneller te verkopen. Geheel bezien vanuit een ander oogpunt zult u tips tegenkomen waar u niet eerder aan had gedacht.

 

Minder winst of verlies bij verkoop

Uiteraard wilt u een bedrag ontvangen waar u zonder problemen uw toekomst veilig mee stelt. Dat kan betekenen dat u verlies neemt bij de verkoop of dat u misschien genoegen moet nemen met minder winst.

 

Huis verkopen, wat als het niet lukt?

Wat gebeurd er als ik na 3 jaar mijn huis nog steeds niet verkocht heb? Zoals het er nu naar uitziet zal de aftrek van het huis waar u niet verblijft komen te vervallen.  De overheid is bezig om de schulden af te bouwen, waarschijnlijk zal er hierdoor geen verlenging meer inzitten.

 

Vorig jaar heb ik in exact dezelfde situatie gezeten (tegen de 2 jaar aan) het boek  Succesvol uw huis verkopen wat u hier kan bestellen, is momenteel in de aanbieding en kost tijdelijk € 27,00 in plaats van € 47,00. Toen ik mijn huis had verkocht heb ik het boek weer verkocht via marktplaats. Ik heb dus uiteindelijk nog een gedeelte van de prijs teruggekregen maar het allerbelangrijkste, ik heb mijn huis voor een goed bedrag verkocht!


Tags: Hypotheekaftrek 2e woning, hypotheekaftrek, huis verkopen, succesvol uw huis verkopen, aanbieding huis verkopen, informatie huis verkopen
Artikel geschreven door: mervyn.
Publicatie datum: 2012-12-08
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving