aanmeld knop
dot

WhatsApp voor uw PC

1336294797_4156_whatsapp.jpg
Steeds meer apps komen er op de markt. Een van de populairste apps is natuurlijk WhatsApp. Helemaal geweldig natuurlijk dat dit via het internet gratis verzonden kan worden. De SMS gaat er echt zo langzamerhand uit doordat hij is verdrongen door dit mooie staaltje techniek.

Waarom WhatsApp op de pc?

Je kan je natuurlijk afvragen wat de toegevoegde waarde is om WhatsApp op je pc te zetten. Ik heb daar lang over nagedacht en kwam tot de volgende conclusie. Soms heb je het erg druk en zit je achter je pc of laptop, je hebt dan niet altijd tijd om op je telefoon te kijken. Het kan dus gebeuren dat je via je WhatsApp een belangrijk bericht krijgt die je dan net niet op tijd ziet. Nu zie je de melding direct op je pc of laptop binnenkomen. Tevens is het natuurlijk makkelijker tikken op je pc of laptop dan op de smartphone. Je kunt dus veel sneller reageren dan via je telefoon.

 

Waar kan ik WhatApp voor mijn PC downloaden?

U kunt dit op vele pagina's downloaden.

 

Kan ik WhatsApp op alle computers zetten?

Voor de MAC is dit programmaatje niet te gebruiken, u zal hiervoor naar een alternatief moeten zoeken. Computergebruikers met Windows kunnen hiermee goed uit de voeten en zullen snel de voordelen inzien van de gebruiksvriendelijke versie van WhatsApp.

 

Kan ik nog tegen problemen aanlopen als in WhatsApp op mijn pc download?

Een veel gehoord probleem is dat er vanuit uw pc de WhatsApp contacten niet herkend worden. Dit is gemakkelijk te ondervangen door uw contacten als +0316 in uw telefoonboek te plaatsen in plaats van direct met 06 te beginnen.

 

Ik wens u veel plezier met het gebruiken van deze applicatie! 


Tags: Whatsapp, WhatsApp, WhatsApp op de pc, download, downloaden
Artikel geschreven door: mervyn.
Publicatie datum: 2012-12-08
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving