aanmeld knop
dot

Digitale marktkraam

papiergeld.jpg
In elke gemeente is er een aantal dagen in de week markt. Marktkooplieden staan in weer en wind de longen uit hun lijf te schreeuwen om hun koopwaar aan de man te brengen. Door de komst van internet zal ook deze branche het lastig krijgen. Wellicht tijd voor een digitale markt(kraam).

De markt, voor menigeen het alternatief voor de normale winkels. Vaak goedkoper en beter van kwaliteit dan de gemiddelde supermarkt. De komende periode zal weer een lastige worden voor de markt. Het wordt namelijk weer koud in ons kikkerlandje en dat houdt de mensen van de straat. Kortom minder klandizie voor de marktkooplieden.

 

Wat kan de markt doen om extra klandizie binnen te halen?

De kraamhouders zullen de handen ineen moeten slaan om toch de beoogde omzet te draaien. Door samen te werken met de andere ondernemers, zal er een toename komen in de omzet. Het idee is om een website te maken van het totale assortiment wat de ondernemers samen hebben. Klanten kunnen alles in het winkelmandje leggen en zodra er is betaald zullen de spullen door iemand gehaald worden.  De bestellingen van de website worden direct doorgegeven via het internet. En binnen een uur zal de totale bestelling worden geleverd.

 

Hoe zit het met de bezorgkosten?

Onder een bepaald bestedingsbedrag zullen er bezorgkosten in rekening gebracht worden. In de regel zullen alleen plaatsgenoten vaak de website raadplegen waardoor de bezorgkosten niet erg hoog zullen zijn. Er kan dus winst gemaakt worden op bezorgkosten.

 

Wie betaald de bezorgkosten als ze niet in rekening gebracht worden?

Als de klant een boven een bepaald bedrag besteedt hoeft hij geen bezorgkosten te betalen. Bereken met de ondernemers wat de bezorgkosten per euro kosten. Hou van elke ondernemer bij hoeveel omzet hij of zij haalt uit de digitale markt, zodat iedereen naar omzet de kosten voor het bezorgen betaald.

 

Hoe start ik een digitale markt(kraam) op?

Uiteraard zal u iemand moeten benaderen om een website te maken voor de digitale markt? Er zijn veel aanbieders die voor u een website te maken. Afhankelijk van wat u wil zijn de kosten vaak erg hoog. Als de inwoners van uw plaats de digitale markt gaan vinden zal u deze kosten weer terugverdienen.

 

Is er een goedkoper alternatief op een digitale marktkraam te openen?

Op de markt is ook alles goedkoop daarom is het verstandig om met zo weinig mogelijk middelen een website te maken. Met iedereen een professionele website: Leer Uw Eigen Website(s) bouwen voor weinig geld een schitterende website voor uw digitale markt(kraam) maken.


Tags: online marktkraam, digitale markt, digitale marktkraam, webshop maken, goedkoop website maken, goedkoop website, winst bezorgkosten
Artikel geschreven door: mervyn.
Publicatie datum: 2012-12-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving