aanmeld knop
dot

PappaGallis certificaten

29471-29471_1001336.fhx.png
In mijn eerste artikel heb ik u in grote lijnen uitgelegd wat PappaGallis voor een bedrijf is. U mag gratis en voor niets dit geweldige logo gebruiken zonder dat het u een cent kost. De bedoeling is dat iedereen het over het merk PappaGallis gaat hebben zodat de naamsbekendheid steeds groter gaat worden.

Als u een mooi product heeft kan u het PappaGallis merk erop zetten zonder dat u daar problemen mee krijgt. Het merk is copyfree en namaak artikelen bestaan simpelweg niet meer van dit merk! Als heel veel mensen steeds meer verschillende producten gaan verkopen wordt de naamsbekendheid alleen maar groter van uw product en ook 'uw' merk.

 

Wat is uw voordeel als u dit merk gaat gebruiken of promoten?

  • Allereerst hoeft u geen logo meer te maken. Tenslotte zijn er al verschillende logo's van PappaGalis die u kunt gebruiken.
  • Als u als ondernemer de certificaten aanschaft, dan zal het een extra voordeel op gaan leveren als deze certificaten ook meer waard worden. Door de naamsbekendheid zal de vraag naar PappaGallis aandelen wellicht toe kunnen nemen.

Wat is uw voordeel als u certificaten PappaGallis koopt?

Als u certificaten koopt zorgt u ervoor dat een ondernemer met dit geld een onderneming kan starten. Met het geld wat binnenkomt kan PappaGallis ervoor zorgen dat de ondernemers die geen geld kunnen lenen toch een onderneming kunnen opstarten. Uiteraard moet die ondernemer wel het merk PappaGallis voeren waardoor de naamsbekendheid van het merk zal toenemen. Als de naamsbekendheid toeneemt zullen de certificaten meer waard worden (ook een voordeel}. De voorwaarden dat iemand de lening kan krijgen is dat de ondernemer direct een bedrag investeert om certificaten PappaGallis te kopen.

 

Hoe kan ik geld lenen voor een bedrijf op te starten?

De ondernemer maakt een plan of komt met een product. De ondernemer heeft € 500,00 euro nodig om op te starten. De ondernemer krijgt vanuit PappaGallis een bedrag van €1000,00 euro waarvan hij voor € 500,00 certificaten moet kopen (worden verpand) en € 500,00 krijgt hij om zijn onderneming op te starten. 

 

Kunnen er al grote bedragen geleend worden?

PappaGallis is een onderneming die net is opgestart en op zoek is naar certificaathouders die zelf ook dit merk uitdragen. Het is dus nu  nog niet mogelijk om hele grote bedragen te lenen. Hoe meer aandeelhouders hoe groter de bedragen kunnen worden.

  • Uiteraard zijn er veel mogelijkheden om het merk te promoten zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen.
  • De webshop is bijna klaar en kan u meedelen dat deze binnen enkele weken online gaat. 
  • Voor een bepaald bedrag ga ik eerst de certificaten kopen en daarna mijn webshop online zetten.

Tenslotte wil ik u erop wijzen dat het nu nog rustig is rond het bedrijf, Er komt langzaam beweging in dit bedrijf dus aan het allereerste begin instappen kan u groot voordeel opleveren.

 

Wilt u certificaten PappaGallis kopen?

Via symbid.nl kunt u inmiddels certificaten kopen. De minimale inleg is slechts € 20,00. Er zijn grote partijen die willen gaan instappen. Dit zal de koers gaan beïnvloeden. Deze partijen komen op het aandeel af doordat de huidige aandeelhouders het reverse sponsoringsconcept onder de aandacht aan het brengen is bij deze partijen. De trein is stapvoets aan het rijden.


Tags: PappaGallis certificaten, symbid pappagallis, copyfree merk, pappagallis
Bronnen: pappagallis.nl, symbid.nl
Artikel geschreven door: mervyn.
Publicatie datum: 2012-12-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving