aanmeld knop
dot

Online schulden coach

logo-tekst.jpeg
Schulden we hebben er allemaal mee te maken. Maar wat als je niet uit de schulden kunt komen? Veel mensen proberen in te grijpen als het echt te laat is. Je kunt beter maatregelen nemen als je net schulden hebt.

Je kunt veel doen om uit de schulden te blijven denk bijvoorbeeld aan boodschappen in de aanbieding kopen en je kachel een graadje lager zetten. Vaak bied dit niet de echte oplossing voor het probleem. Je uitgavepatroon onder de loep nemen is veel beter om echt inzage te krijgen in waar het mis gaat. De online schulden coach kan je hier goed bij helpen.

 

Hoe ontstaan de meeste schulden?

De meeste schulden ontstaan doordat je leningen aangaat die met rente terugbetaald moeten worden. De aflossingstermijn met de rente is vaak de molensteen om de nek waardoor er achterstanden ontstaan in de afbetaling. Als de betreffende instantie  je gaat aanmanen dat moet er echt betaald gaan worden. Als de betalingen dan niet worden voldaan dan komen de deurwaarders in actie. Als een instantie de vordering uit handen geeft aan een incassobureau.

 

Wat gebeurt er als mijn vordering wordt uitbesteed aan een incassobureau?

Het incassobureau neemt de vordering over van de instantie waar je een lening hebt lopen. Je kunt dus alleen nog maar contact opnemen met het incassobureau over de uitstaande betaling.

 

Wat zijn de nadelen als de vordering wordt uitbesteed aan een incassobureau?

 Er zijn een aantal grote nadelen aan een incassobureau. Deze nadelen zijn:

  • de extra kosten worden aan je doorberekend 
  • betalingsregelingen zijn niet meer mogelijk 
  • er wordt melding gemaakt bij het bureau krediet registratie (BKR)
  • door de BKR-registratie zal u geen leningen meer af kunnen sluiten
  • incassobureau's zijn in de regel niet erg klantvriendelijk, zij denken dus niet meer met u mee

Hoe kom ik van mijn schulden af?

Als je inmiddels bij een incassobureau zit probeer dan zo snel mogelijk die schuld af te lossen. Hoe langer je wacht hoe groter de schuld gaat worden. Om je te helpen is de online schulden coach ontwikkeld, welke je per direct kan helpen om de financiële situatie direct op orde te krijgen. Het is een zeer klantvriendelijk programma en het zit boordevol tips en informatie die je een goede richting op kan helpen of helemaal schuldenvrij kan maken! 

 

Wat gebeurt er als ik het incassobureau ook niet kan betalen?

Dit heeft zeer vervelende gevolgen. Als de deurwaarder komt zal hij beslag gaan leggen op je spullen of een gedeelte daarvan. De deurwaarder heeft uiteindelijk het recht om je spullen te verkopen als de vordering met alle bijkomende kosten niet betaald.

 

Laat het niet zo ver komen, in deze situatie wil je niet terecht komen. Schaf de online schulden coach aan en bespaar jezelf veel ellende. 


Tags: online schulden coach, incassobureau, nadelen incassobureau, deurwaarder, uit de schuld komen,
Artikel geschreven door: mervyn.
Publicatie datum: 2012-12-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving