aanmeld knop
dot

Schuldenvrij, en nu?

logo-tekst.jpeg
Veel mensen zitten met schulden waar ze bijna niet uit kunnen komen. Nu de 13e maand weer is uitgekeerd kunnen veel gezinnen weer wat extra uitgeven. Als je hierdoor net uit de schulden bent gekomen zorg er dan voor dat je zuinig aan doet en niet weer in dezelfde situatie terecht komt.

Waarom kan ik beter wachten met het geld uit te geven?

Elk kwartaal is er een maand dat er 5 weken zijn voordat het salaris gestort gaat worden. Reserveer op een aparte rekening een stukje van de 13e maand zodat je die 5e week kan overbruggen zonder in de problemen te komen.

 

Hoe kom ik niet in geldproblemen?

Door elke maand goed te kijken naar uw uitgaven maakt u inzichtelijk waar de knelpunten zitten. Sowieso aan te raden is om geen uitgaven te doen die niet noodzakelijk zijn. Tenslotte kan u uw geld maar 1 keer uitgeven.

 

Hoe kan ik reserves opbouwen zodat mijn financiële situatie beter wordt?

Open een aparte bankrekening en stel uw zelf een doel. Als voorbeeld kunt u denken om jaarlijks € 1.000,00 op deze rekening te plaatsen. In krappe tijden mag u wat van deze rekening halen maar zodra u weer in de gelegenheid bent direct weer aanvullen tot € 1.000,00. Het jaar daarop doet u hetzelfde maar dan zorgt u ervoor dat er € 2.000,00 op komt te staan.

 

Wat zijn de alternatieven voor sparen?

Een alternatief voor sparen in natuurlijk beleggen in aandelen. Voor lange termijn kunt aandelen kopen welke een dividend uitkeren. Leest u ook eens mijn artikel nieuwe steen aandelen geven hoog dividend. Hier kunt u zien hoe u uiteindelijk uw verlies beperkt en een uitkering van een kwartaal kan krijgen als aanvulling op uw inkomen.

 

Wat als ik toch financieel in de problemen ga komen?

Als u financieel dreigt onder te gaan is de financiële coach een geweldig programma om u te ondersteunen. Deze Online Schulden Coach geeft u naast de bovengenoemde tips, een heleboel extra informatie zodat u niet financieel in de problemen hoeft te komen.

 

Wat als ik veel schulden heb? 

De bovengenoemde Online Schulden Coach zal in een keer 50% van uw schulden saneren. Uiteindelijk kunt u er weer bovenop komen en weer een normaal leven leiden zonder zorgen en bovenal zonder schulden. Het is een kleine investering maar u krijgt er een hoop voor terug.

 

De schulden coach is nu tegen een speciale aanbieding te verkrijgen. 


Tags: Financiƫle problemen, schulden, hoe kom ik uit de schulden, alternatief sparen, financiele reserves opbouwen
Artikel geschreven door: mervyn.
Publicatie datum: 2012-12-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving