aanmeld knop
dot

Modetotaal. Nieuw in nederland

logo-tekst.jpeg
Modetotaal is een unieke winkel met een mix van eigen design en handgemaakt uit eigen atelier, maar ook ingekochte producten. Modetotaal is een world wide web zaak betreffende goedkope mode en handgemaakte producten voor iedereen, inclusief een eigen studio voor correcties van uw tenue of herstel werkzaamheden.

Sinds 14 augustus 2012 zijn wij ons eigen winkelzaak begonnen betreffende de modetak. Wij wensen een summum pakket aan onze klanten voor te leggen op het terrein van kleding, mode, advies, kledij op maat.

Op onze internetpagina kunt u daarom ook talrijke producten aankopen die modern en trendy zijn, bijvoorbeeld damestassen, kleding en trendy mode gadgets. Onze verzameling wordt telkens beter. Toekomstige tendensen passen wij snel toe.

 

Stoffen uit Peru

Mooie gekleurde stof kopen wij in Peru om onze eigen design damestassen te fabriceren in ons winkelbedrijf. Ook maken we zelf de patronen en elke tas ontwerpen we zelf. Van elke tas bestaat slechts een exemplaar en is dus uniek.

 

Kwaliteit kleding

De kleding die wij verkopen, is altijd van de beste kwaliteit. Ook krijgt u de garantie dat wij de kleren in ons atelier controleren op kwaliteit, voordat deze in de verkoop gaat. Als de kwaliteit onvoldoende is, dan verkopen wij de kleding niet.

 

Acties en aanbiedingen

Verder creëren wij acties op social communicatiemiddelen en regelen wij vaak kortingsacties, prijsvragen en verlotingen. Om op deze manier onze producten aan te bevelen.

 

Gewaad online verkrijgen?

In ons bedrijf in Hengelo streven wij naar de maximale mogelijkheden om kleding te verstellen, plus maatwerk voor onze relaties. Hierbij geld tevens de beste kwaliteit voor een betaalbaar bedrag. U kunt bij ons kleding, gadgets en tassen en dergelijke, online verkrijgen. Maar ook uw eigen kleding of gordijnen (enzovoorts) opsturen, die u wilt laten verstellen of repareren. Wij zijn dus veel meer dan een ontwerpatelier, wij doen ook verstelwerk en overige werkzaamheden. Neem gerust een kijkje op onze populaire Modetotaal website.

 

Gordijnen

Heeft u gordijnen nodig, helemaal naar uw smaak en van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Ook met betrekking tot alle andere stoffen in uw huis, kunnen wij wellicht veel voor u betekenen. Onze klantenkring is heel tevreden. Men krijgt bijvoorbeeld niet alleen zeer goed werk geleverd, maar ook wordt gerepareerde kleding bijvoorbeeld, kosteloos verstuurd naar  de klant. De deur van onze zaak staat voor u open, zowel op internet als in Hengelo.


Tags: mode online kopen , damestassen online, kleding bestellen, lngerie, kleding online bestellen, reparaties, gordijnen, hengelo
Artikel geschreven door: Modetotaal.
Publicatie datum: 2012-12-25
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

DickBos - 2012-12-27 09:05:31  
Kan je bij jullie ook op bestelling iets laten maken?Reageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving