aanmeld knop
dot

Mini vakanties

Sandur.jpg
Veel mensen kiezen er voor om de vakanties bijtijds te plannen. Zomervakantie en wintersport of een week tussendoor Ook de minivakanties zijn populair. Meestal worden de minivakanties impulsief en spontaan geboekt.

Minivakanties zijn altijd gezellig en je kan er met je gezin (of alleen) weer even lekker bijtankten. Even weg van het hectische gebeuren thuis.

 

Waar kan ik het beste mijn minivakantie boeken? 

Er zijn veel aanbieders op deze markt, van Center Parcs tot Sunparcs er is genoeg keuze. Bij Center Parcs heeft u een leuke plaza en genoeg vertier eromheen

 

Zo kom je nog een ergens!

Bekijk eerst welke plaats wilt bezoeken. Zoek vervolgens een park bij die plaats in de buurt. Zo kom je nog eens ergens en er zijn natuurlijk een heleboel leuke plaatsen in Nederland te vinden. Leuke plaatsen zijn bijvoorbeeld:

  • Valkenburg
  • Venlo
  • Breda
  • Rotterdam
  • Delft
  • Zwolle.

Er is genoeg te beleven in een grote stad en je kunt er ook lekker shoppen.

 

Moet ik een reisverzekering boeken voor een minivakantie?

Het is natuurlijk wel verstandig om een reisverzekering af te sluiten, tijdens een minivakantie kan er namelijk altijd wat gebeuren. Veel aanbieders kunnen voor u een reisverzekering boeken en zullen dat ook proberen. Vaak zijn deze verzekeringen echter erg duur en dan bent u alleen voor dat ene reisje gedekt.Dat is dus eigenlijk niet zo handig als u vaker op reis wilt dan die ene keer.

 

Voordeel doorlopende reisverzekering

Om kosten te besparen kunt u daarom beter een doorlopende reisverzekering afsluiten. Die is iets duurder, maar dan heeft u wel een heel jaar dekking, voor elke vakantie en ieder reisje. Een van de bekende aanbieders is FBTO. Voor een goede prijs krijgt u een prima dekking.

 

Waar moet ik nog meer rekening mee houden vlak voor vertrek?

Controleer altijd of uw vervoermiddel in orde is. Indien u met het openbaar vervoer reist check dan altijd van te voren of alles qua tijd op elkaar aansluit. Zo kunt met een gerust hart op minivakantie.


Tags: Minivakantie, leuke plaatsen, reisverzekering doorlopende, FBTO reisverzekering
Artikel geschreven door: mervyn.
Publicatie datum: 2013-01-04
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving