aanmeld knop
dot

De beste Haartransplantatie voor zowel mannen als vrouwen

stress2.jpg
Zowel mannen als vrouwen kunnen veel hinder ondervinden wanneer ze meer haar verliezen dan gewenst. Vaak start beginnende kaalheid al wanneer iemand in de bloei van zijn leven is. En dat kan soms grote gevolgen hebben. Van schaamte om het kaal worden, tot steeds maar petjes of mutsen dragen om de kale plekken te maskeren, tot zelfs zwaar psychologische problemen. En dat allemaal omdat de haren uitvallen en niet meer willen aangroeien.

Ongewilde kaalheid, het is voor velen een groot probleem. Eigenlijk wil vrijwel niemand kaal worden. Dag in dag uit geconfronteerd worden met een spiegelbeeld dat je niet aanstaat kan veel plezier bederven. Natuurlijk kan je aanvaarden dat je kaal wordt. Het is iets wat bij het leven hoort. Net als oud worden, dikker worden en je jeugd verliezen. Het overkomt eigenlijk ieder mens. Maar niet iedereen is hetzelfde, en de een zal tegen rimpels een facelift nemen, en de ander zal tegen kaalheid een methode kiezen waarmee je kaalheid verminderen kunt. Er kan tegenwoordig namelijk wel degelijk redelijk succesvol tegen kaalheid worden ingegrepen. Gelukkig bestaat er de mogelijkheid een haartransplantatie te ondergaan.

Haartransplantatie

Een terugwijkende haargrens, dunner wordende haardos en steeds groter wordende inhammen op het voorhoofd, en kale plekken, behoren met een haartransplantatie tot het verleden. Laser Company gebruikt voor haartransplantatie de Natural Hair Implant - methode.

Natural Hair Implant - methode, hoe werkt dat?

Een geavanceerde techniek waarbij er niet gesneden wordt, en er dus ook geen messen, hechtingen of open wonden aan te pas komen. Er wordt gebruik gemaakt van de natuurlijke eigen haren, die uit een deel van de hoofdhuid worden gehaald waar de haren zitten die niet geprogrammeerd zijn om uit te vallen. Deze haartjes worden met follikel en al in het kalende gebied terug geplaatst, alwaar ze levenslang kunnen blijven zitten.

Artsen in onze kliniek

Kaalheid is een probleem dat we bij Laser Company  dus relatief simpel en zeer succesvol kunnen verhelpen. Onze artsen en specialisten staan voor u klaar, en tijdens een gratis en vrijblijvend consult kan alles uitgebreid met je besproken worden. Kijk anders eens voor een kliniek in jouw regio. tegen kaalheid kan je tegenwoordig meer doen dan je misschien denkt.


Tags: Haar Vergelijken, haarkliniek, haartransplantatie, haartransplantatieprijzen, kaalheid
Bronnen: haarvergelijken
Artikel geschreven door: TomRick.
Publicatie datum: 2013-01-09
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving