aanmeld knop
dot

De Iphone 5 Is Erg Populair Onder Jongeren

iPhone5.jpg
Veel jongeren zijn helemaal weg van de nieuwste iPhone 5. Niet zo vreemd natuurlijk. De telefoon is erg mooi, en werkt lekker soepel. Misschien ben jij ook van plan om een nieuwe iPhone aan te gaan schaffen. Dan wil je waarschijnlijk weten wat de verschillen zijn met de vorige modellen.
ComputerComputer

Eind september 2012 was de dag dat de nieuwste iPhone 5 werd geïntroduceerd in ons land. Bij veel (web) winkels kon je jezelf inschrijven om de telefoon direct op de eerste dag te ontvangen. Veel mensen hadden zich ingeschreven, maar helaas bleef een levering uit. Dit had te maken met de kleine levering die Nederland gekregen had. Wat op zijn beurt weer te maken had met de stakende productie in de fabrieken van Foxxconn in China. Jammer voor de fans dus. Maar inmiddels zijn we 3 maanden verder en is het Apple gelukt om de voorraden weer compleet op peil te hebben. Knap werk van Apple, en goed nieuws voor ons. We kunnen namelijk bij vrijwel iedere provider weer een IPhone 5 bestellen. Misschien ben jij ook van plan om een iPhone 5 aan te gaan schaffen. En vraag je jezelf af of dit een goede keuze is. Wat zijn bijvoorbeeld de verschillen met de vorige iPhone (de iPhone 4S)? Dat lees je in dit artikel.

 

Een Groter Scherm

Wat je direct op zal vallen aan de IPhone 5 is het scherm. Die is namelijk een stukje groter dan je gewend was van de vorige modellen. Het scherm is iets langer geworden. Het is wat uitgerekt zeg maar. Natuurlijk zul je even aan dit nieuwe formaat moeten wennen, maar dit is zo gebeurd. Uiteindelijk zal je merken dat het een stuk fijner werkt dan het vorige scherm. Oke, het scherm is niet zo enorm als dan van een van de grootste concurrenten (de Galaxy S3), maar evengoed een zeer prettig scherm. Ook is de batterij een stuk verbeterd. Je kunt dus langer met de telefoon doen, fijn voor mensen die veel onderweg zijn. Wij hebben een middag gespeeld met de telefoon en toen was de batterij echter wel leeg. Dit kan ook te maken hebben met het feit dat de telefoon pas nieuw is, en nog moeten wennen aan de batterij. We hebben dit namelijk eerder meegemaakt. Volgens Apple gaat de telefoon echter een stuk langer meer dan zijn voorganger. We geloven ze maar op hun woord dan.

 

De Processor (Sneller)

De processor in de telefoon is ook verbeterd. Apple doet er een beetje geheimzinnig over wat voor processor het nu precies is, maar hij is in ieder geval een stuk sneller geworden. En dat merk je ook aan alles. Surfen, Facebook en andere applicaties starten een stuk sneller en soepeler op. Dit komt de gebruikerservaring ten goede. Wachten totdat een applicatie of website is geladen is verleden tijd (.. behalve als je internet heel erg traag is natuurlijk). De nieuwe processor in combinatie met de laatste versie van het besturingssysteem (IOs 6) werkt ook uitstekend. Deze laatste versie is overigens via een download ook beschikbaar op ander mobiele Apple apparaten..

 

Nieuwe Camera (En Lens)

Ook op de camera is niets aan te merken. Door de 8 megapixel en haarscherpe lens, maak je de mooiste foto’s voor je leukste momenten. De telefoon is vervolgens aan te sluiten op de computer of laptop zodat de foto’s kunnen worden bewaard. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om deze foto’s via social media met vrienden te delen, dit kan direct gedaan worden vanaf de telefoon. Het enige wat hiervoor nodig is, zijn de applicaties van deze social media platformen (bijvoorbeeld Facebook. Twitter en Whatsapp).

 

Abonnement Of Los Toestel?

De iPhone 5 is erg populair onder jongeren. Niet zo vreemd, want de telefoon ziet er erg strak en elegant uit. Iets wat jongeren over het algemeen enorm waarderen. Daarnaast heeft de telefoon tal van functies aan boord, zodat je je nooit hoeft te vervelen. Wil je de telefoon ook in je bezit krijgen? Dan heb je grofweg 2 opties. Of je kiest ervoor om de telefoon los aan te schaffen. Je zult dan vaak een flinke smak geld moeten neertellen. Of je kiest er voor om een iphone 5 abonnement af te sluiten. Je neemt dan een abonnement die gecombineerd is met de aanschaf van het toestel. Je betaald dan een maandelijkse bijdrage voor het gebruik van de telefoon. Deze laatste optie is het meest voorkomend..

 

iPhone 6, laatste nieuwtjes

iPhone 5 los kopen, of een abonnement?
iPhone op vakantie

 


Tags: iphone 5, iphone 5 abonnement, smartphone, Apple, abonnementen
GamesGamesArtikel geschreven door: edwinsword.
Publicatie datum: 2013-01-09
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving