aanmeld knop
dot

Wix Website, ja of nee?

Internet.jpg
Wix Website biedt gratis Flash Websites. Zonder Wix reclame betaald u niet al te veel, maar is het een goed idee om een Wix Website te nemen? De sites zien er voor veel mensen aantrekkelijk uit. Mooie flash websites zijn populair. Wat zijn de voor en nadele van een Wix Website?

Flash Websites zijn voor veel mensen op het oog aantrekkelijk. De sites zien er mooi uit, hebben een professionele uitstraling, en als je zo'n site dan ook nog gratis kunt krijgen of voor heel weinig kosten, dan ben je al snel verkocht. Bovendien zet je de site zelf in no time in elkaar, zonder kennis van ingewikkelde htlm of scripts. De Wix Websites zijn erg populair. U zet de flash site snel zelf in elkaar en dan heeft u een heel mooie website. Toch zitten er niet alleen voordelen aan.

 

Wix Website, wanneer wel?

  • Als u al een goedlopende website heeft, en u wilt vanuit daar linken naar een Flash website, dan kunt u daarvoor een Wix website gebruiken.
  • Als u het geen probleem vindt dat de site moeilijk gevonden wordt door zoekmachines
  • Als u de site gebruikt om mensen er persoonlijk op te attenderen, bijvoorbeeld via vermelding van de site op visitekaartjes, flyers, mond-op-mond reclame, mailings en verzendlijsten en dergelijke
  • Als u absoluut een flash website wilt en kosten wilt besparen

Wix Website, waarom niet?

Flash websites zien er misschien mooi uit, maar voor zoekmachines zijn ze heel erg onaantrekkelijk. Ze zijn daarom door onder andere Google, slecht te vinden , en dat is dan ook een van de hoofdredeneten waarom een Wix Website voor velen meer een speeltje is dan een website waarmee u lekker aan de slag kunt. Natuurlijk, u kunt in no time uw eigen Wix Website online hebben staan, en de Wix Website ziet er zonder meer professioneel en gelikt uit, maar reken er niet op dat u veel bezoekers op uw website zal krijgen. Daarom is een Wix Website wat ons betreft alleen aan te raden voor mensen die het gewoon leuk vinden om een flash-site te hebben, maar die niet afhankelijk zijn van bezoekers op die site. U kunt deze sites als informatieplaats gebruiken, waar u zelf bezoekers naartoe stuurt, bijvoorbeeld door mond-op-mond reclame. Via de zoekmachines zullen namelijk (volgens geruchten) niet veel bezoekers op de Wix Website terechtkomen.

 

Waarom weinig bezoekers op een flash website?

Flash websites zoals Wix Websites, krijgen weinig bezoekers om de volgende redenen:

  • Er wordt maar een (slecht geoptimaliseerde) pagina geïndexeerd
  • Flash websites worden niet gewaardeerd omdat de sites veel te langzaam laden
  • Aanmelden bij add-url of WMT, maakt geen verschil
  • SEO heeft onvoldoende effect
  • U merkt al snel dat de site nauwelijks bezoekers krijgt

Wix Website prijs

Een Wix Website is gratis, maar dan staat er reclame van Wix op die u als storend kunt ervaren. Voor ongeveer 8 euro per maand krijgt u een Wix Website zonder reclame en met een eigen domeinnaam. (prijs kan in de loop der tijd iets afwijken van hier ingeschat bedrag)


Tags: Wix Website
Bronnen: hallo.kvk.nl, wix website, fora
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2013-01-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

gast - 2014-07-04 14:32:55  
Is de betaalde versie dan wel zoekmachine geoptimaliseerd?Reageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving