aanmeld knop
dot

Wat is speeddaten?

hartjes.jpg
Speeddaten houdt in dat verschillende mensen naar een ruimte komen om daar verschillende andere mensen te treffen. Er wordt achteraf onderzocht met welke personen er een klik is en dan kunnen er contactgegevens uitgewisseld worden.

Speeddaten houdt een snelle ontmoeting in met verschillende personen op één avond of een middag. Het is een voortreffelijke manier om er snel achter te komen of er iemand bij je past. Je leert immers in korte tijd veel singles kennen, en je merkt meteen of er overeenkomsten zijn tussen jullie.

 

Speeddaten in de praktijk

Verschillende mannen en vrouwen nemen in groepjes van twee plaats aan tafels. Per tafel voeren dan een man en een vrouw een kort tweegesprek van ongeveer vijf tot tien minuten. Er worden over en weer vragen gesteld. De vragen kunnen gaan over je leven, je werk, je hobby's e verwachtingen van de dates. Vervolgens wordt er gewisseld. De man krijgt dan een andere vrouw van een andere tafel te spreken en een vrouw krijgt weer een nieuwe mannelijke kandidaat te spreken.

 

Klikt het?

Nadat iedere man en vrouw elkaar eventjes gesproken hebben kun je aangeven met welke mensen je contactgegevens zou willen uitwisselen. Het kan zijn dat je een aantal dagen later hoort wie ook er ook naar jou benieuwd is. Als er een wederzijdse klik is, kan je elkaar beter gaan leren kennen en wei weet ontmoet je op deze manier je nieuwe levenspartner. Het voordeel van Speeddaten is dat je in korte tijd, veel nieuwe singles ontmoet die net als jij, op zoek zijn naar liefde.


Waar moet je over praten?

Niet iedereen vindt het gemakkelijk om een gesprek  te voeren tijdens het speeddaten. Verlegenheid en onzekerheid kunnen ervoor zorgend at het gesprek maar stroef verloopt. Er is zelfs een heel goed boek geschreven, boordevol tips voor mannen, over hoe ze vrouwen het beste kunnen aanspreken. Speeddaten is dan een geweldige leerschool voor mannen die het aanspreken van vrouwen onplezierig vinden in het dagelijkse leven.


Tags: speeddaten, gesprek voeren, vrouwen aanspreken
Artikel geschreven door: Raymond.
Publicatie datum: 2013-01-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving