aanmeld knop
dot

Geld verdienen met je artikelen, hoe werkt dat?

papiergeld.jpg
Geld verdienen met artikelen schrijven, hoe pak je dat aan? Bij artikelwebsite.nl kan je op verschillende manieren geld verdienen met het schrijven van artikelen. Je kunt een nieuw artikel schrijven, maar je kunt ook opstellen, essays, recensies, werkstukken, een boekverslagen, enzovoorts, op onze site plaatsen. Momenteel kan je alleen met links of affiliatiemarketing geld verdienen. Hoe werkt het en wat verdien je?

We adviseren een artikel niet langer te maken dan ongeveer minimaal 300 tot 400 a maximaal 500 woorden. Langer mag, maar is niet vereist. Je kunt artikelen schrijven over vrijwel elk onderwerp wat je bedenken kunt. Maar ook een opstel of een werkstuk of boekverslag is bijvoorbeeld geschikt om op te delen in kortere stukken tekst, zodat je meerdere artikelen kunt plaatsen waardoor je meer verdienen kunt.  De inhoud van het artikel moet altijd informatief zijn, en netjes van inhoud. Als je je meteen wilt aanmelden voor onze site, dan kan je je nu: aanmelden Hoe kan je geld verdienen met artikelen schrijven? Er zijn twee mogelijkheden.

 • Google Adsense Een andere mogelijkheid om geld te verdienen met jouw artikelen, is door het plaatsen van Google Adsense advertenties bij je artikelen. Dit kan op een Blog zijn, op je eigen w ebsite, maar ook op een populaire site waar men het systeem hanteert van het delen van de inkomsten. Als je arrtikelen schijft op een site waar al vel artikelen geplaatst worden, is dit gunsting voor het bezoekersaantal en dus zullen je inkomsten sneller sijden. De beste site om met Adsense te verdienen is: Infonu
 • Affilite marketing: Hoe kan je er geld verdienen met je artikelen? Op dit moment kan je op onze site alleen verdienen met affiliatiemarketing. De advertenties worden niet automatisch bij je artikeltjes geplaatst. Je moet je aanmelden bij affiliate netwerken en de links in je artikelen plaatsen. 1 externe Link per artikel toegestaan. (Momenteel zijn ook 3 interne links naar artikelen op de site toegestaan per artikel, waarover later meer uitleg)

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliatiemarketing werkt eenvoudig. De link (naar een product of shop) die je in je artikel plaatst haal je van een affiliatienetwerk en elke keer als je iets verkoopt via die link, ontvang je daar een commissie over.  1 link naar een blogpagina of website of webshop, per artikel is toegestaan. De inhoud van het artikel moet informatief zijn. Behalve in de categorie 'Mijn eigen verhaal'  In die categorie mag je ook je levensverhaal schrijven of een column of zelfs een gedicht. Voor elk artikel geldt dat je het zelf geschreven moet hebben en dat je het niet al online gepubliceerd mag hebben. Links in artikelen moeten een logische relatie met het onderwerp van je artikel hebben. Als je dus een artikel over Spanje schrijft, kan een link naar een reis naar Spanje in het artikel passen, maar een link naar een webshop waar je schoenen kunt kopen, zou door ons in een artikel over Spanje worden afgewezen, tenzij het een link naar Spaanse schoenen zou zijn. Vaar vind je links naar vele producten?

 • PayPro is een netwerk waar je voornamelijk digitale producten kunt promoten, zoals eBooks. De betaling is erg goed. Commissies van 25,- of meer per verkoop, is gebruikelijk. Als je een artikel schrijft en een link naar een van de producten plaatst, kan je goed verdienen met het PayPro affiliate netwerk. 
 • Daisycon Bevat prima materiaal en als je even doorbijt is er met de site goed te werken. Ze hebben ook no-follow links, die we adviseren voor affiliaties. Je maakt de no-follow links aan bij Daisycon zelf, in je account. Doen dus! (Addertje onder het gras? Ja. Als een link niet meer werkt linken ze door naar ManyMoreStores. Echt waardeloos want je hebt dan zelf geen controle meer over waarnaar je linkten ze melden deze manouvre niet.
 • Zanox. Lastig te omschrijven sinds M4N is gefuseerd met Zanox. M4N was erg overzichtelijk, Zanox is dat zeker niet. Maar er zitten ook daar veel adverteerders. Of Zanox no-follow links heeft, is ons niet bekend.
 • Tradetracker. Ook een affiliatenetwerk.
 • Bol.com.
 • enzovoorts

Commerciële links, wat zijn dat?

Bij ons mag je bepaalde commerciële links plaatsen. Maar wat verstaan we eronder? Commerciële links zijn eigenlijk gewoon links waar je iets mee zou kunnen verdienen. Dat kan een affiliatelinkje zijn, of een linkje naar je eigen bedrijf of je eigen webshop. Daar hebben we geen moeite mee als de link in een goed informatief artikel wordt opgenomen. Altijd slechts 1 link per artikel. Je mag ook nog 3 extra links in je artikel plaatsen als deze naar een artikel op onze site linken. Dat kunnen dus heel goed artikelen zijn die je zelf geschreven hebt. Je artikelen moeten oprecht van inhoud zijn. Dus geen verkoopverhalen. Je kunt een artikele schrijven over een bepaald product of bedirjf of dieet, prima, maar hou het dan informatief en objectief, anders wordt het artikel geweigerd. We plaatsen geen artikelen waarin de bodschap is 'het aanprijzen van een product, we plaatsen wel artikelen die 'informatie geven over een product' (zonder aaardeoordeel over dat product).

 

Affiliatelink

Niet meer dan 1 link per artikel, en hou er rekening mee dat ook artikelwebsite in of onderaan je artikelen een affiliatelink kan plaatsen. Dat hoeft niet altijd om een link naar hetzelfde product of naar dezelfde website te gaan. gebroken links worden vervangen voor links van onszelf of ze worden verwijderd, dus hou goed bij of je links nog wel werken. Links in je artikel moeten wel altijd een relatie hebben met de inhoud van een artikel en je artikelen moeten goed in elkaar zitten. Als je dus een heel leuk artikel hebt geschreven over een bepaald merk schoenen, of merkkleding, dan is het prima als je daar een affiliatelinkje in plaatst. De verdiensten van jouw affilitelinks inkomsten zijn natuurlijk 100% voor jezelf. We stellen het op prijs als je een no-follow link kiest voor affiliatelinks. Affiliatenetwerk Daisycon heeft bijvoorbeeld no-follow links in het assortiment links, van hun adverteerders.

 

Waar mag je niet naar linken?

Er zijn ook zaken waar je niet naartoe mag linken, zoals:.

 • websites en producten die aanstootgevend gevonden kunnen worden.
 • websites met adult content.
 • websites waar je kunt gokken en dergelijke.
 • websites die discrimineren of haat zaaien.
 • websites die onrust veroorzaken.
 • klikprogramma's en dergelijke.
 • software die niet legaal is of voorwaarden van Google omzeilt.
 • overige ongewenste informatie zoals op niet objectieve wijze het promoten van meningen of overtuigingen.
 • namen of adressen noemen van bepaalde personen.
 • alle materiaal wat in strijd is met de voorwaarden van Google of met onze eigen voorwaarden.
 • Je mag je (uiteraard gratis) Aanmelden op onze site.

Linken naar je eigen blog, mag dat?

Je mag een link naar je eigen website, webshop, webwinkel, bedrijf of blog plaatsen, maar de link moet ook wel een relatie hebben met de inhoud van het artikel. Het is bijvoorbeeld niet zo logisch om in een artikel over schoenen een link naar je website met recepten te plaatsen, maar een link naar een webshop met schoenen, is in zo´n geval prima. Er moet dus een logisch verband zijn zodat de link nuttig is voor je lezers. De website waarnaar je linkt mag ook dan geen adult content of andere onwenselijke inhoud bevatten.

 

Verdienen via affiliate marketing?

Al je nog geen ervaring hebt met affiliatiemarketing volgt hier een beknopte uitleg. Als affiliate plaats je links van adverteerders in je artikelen. De link moet een logische relatie hebben met het onderwerp van je artikel. Als je bijvoorbeeld over tuinieren schrijft, kan je er een link naar tuingereedschap of een cursus in plaatsen. Als je dan via die link tuingereedschap of een cursus zou verkopen, ontvang je daarover een commissie van de verkoper. De verdiensten kunnen variëren van een paar euro tot tientallen euro´s per verkoop. Daarom is het motto: hoe meer artikelen je schrijft, hoe hoger je maandelijkse inkomen zal worden.

 

Categorie seksualiteit

Je artikel moet informatief, respectvol en op een of andere manier leerzaam zijn. In deze categorie is respect en leerzame informatie extra belangrijk. Artikelen voor deze categorie worden relatief vaak geweigerd.

 

Artikelwebsite.nl behoud zich het recht voor om artikelen te weigeren en een enkele keer te verwijderen, bijvoorbeeld als achteraf blijkt dat auteursrechten of eigendomsrechten werden geschonden, of als een artikel schadelijk is voor anderen, of voor onze site. Soms zonder opgave van redenen. Aanmelden en meedoen is gratis.


Tags: geld, artikelen schrijven, artikel website, artikelwebsite
Artikel geschreven door: admin.
Publicatie datum: 2013-01-14
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

susanne46 - 2014-08-12 14:24:06  
Als ik me wil inschrijven op affliate programma en ik wil op deze site artikeltjes plaatsen,dan vragen ze naar de url en titel website? Wat "moet"ik hier dan eigenlijk invullen??Reageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving