aanmeld knop
dot

Lastige huizenmarkt

dreamshuisje.jpg
De huizenmarkt zit al een aantal jaren op slot en de situatie lijkt niet te verbeteren. Praten we ons dit zelf aan of gaat het echt zo slecht? Nog een paar slechte jaren en dan is misschien eindelijk de bodem in zicht.

De huizenmarkt staan er slecht voor vraag en aanbod lopen ver uiteen waardoor de koper genoeg keuze heeft en bovenal een zeer goede onderhandelingspositie.

 

Hoe komt het dat het niet zo goed gaat met de huizenmarkt?

Doordat er een gigantisch overschot is aan woningen die te koop staan daalt deze markt. In het midden- en dure segment staan de meeste woningen te koop. Leningen zijn bijna niet op te brengen voor de consument in deze tijden. De toenmalig starters blijven zitten in de goedkopere woningen. Hierdoor is er geen goede doorstroming naar het midden- en dure segment.

 

Waarom verkoop ik mijn huis niet?

Veel verkopers zullen zich af vragen waarom ze hun huis nog steeds niet kwijt zijn. Het verkopen van een huis is geheel anders geworden ten opzichte van vroeger. De visie van vroeger kun je ook het beste overboord gooien want de oude methodes zijn allang achterhaald. Er is een boek uitgebracht waarin de nieuwe strategieën en tips duidelijk en eenvoudig worden uitgelegd. Dit maakt verdubbeld uw verkoopkansen.

 

Het boek Succesvol uw huis verkopen is nu tijdelijk in de aanbieding. U betaald geen 47 euro maar slechts 27 euro voor dit boek. Onlangs heb ik zelf mijn huis verkocht met de tips en de geheel nieuwe kijk op het verkopen van een huis gekregen. Het bovenstaande boek heb ik daarna nog via marktplaats kunnen verkopen.

 

Tenslotte wil ik u meegeven dat u nooit wanhopig moet worden. U heeft tenslotte maar 1 koper nodig om van uw huis af te komen. Het hierboven omschreven boek heeft mij hiermee geholpen!


Tags: Huis verkopen, waarom verkoop ik mijn huis niet, hoe verkoop ik mijn huis, ik raak mijn huis niet kwijt, hulp bij huisverkopen
Artikel geschreven door: mervyn.
Publicatie datum: 2013-01-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving