aanmeld knop
dot

Tuinmeubelen en onderhoud

tuin.jpg
Er zijn veel tuinmeubelen in omloop, bijvoorbeeld granieten tafels, teakhouten tafels en stoelen, aluminium tuinmeubelen, texfiber tuinmeubelen en natuurlijk niet te vergeten de bekende vlechtwerk tuinmeubelen. De meeste tuinmeubelen zijn geschikt om het hele jaar door buiten te kunnen staan maar hebben soms wel wat onderhoud nodig. Regen, vorst, sneeuw, wind, vuil, en vocht in het algemeen, hebben invloed op meubels die buiten staan.

Hoe maakt u de meubels schoon en hoe onderhoud u tuinmeubelen? De meeste tuinmeubelen hebben wel wat onderhoud nodig. Veel werk is het niet, maar als u de meubels schoonmaakt, en op de goede manier onderhoudt, gaan ze lang mee en zo geniet u met meer plezier van de tuin.


Onderhoud teakhout tuinmeubels

Bij teakhouten tafels is het belangrijk om deze soms in de teak olie te zetten indien u de houtkleur wilt behouden. Bij (voorkeur voor) vergrijzen moet u juist niets aan de tafel doen behalve soms goed schoonmaken.

 

Groene aanslag verwijderen

Groene aanslag op teak tafels en natuurlijk ook op andere tuintafels en stoelen, kunt u het beste verwijderen met groene zeep.

 

Vlechtwerk tuinmeubels schoonmaken

Bij vlechtwerk tuinmeubelen is het schoonmaken erg eenvoudig, namelijk met een sopje en een borstel daarna even afspoelen met de tuinslang en u vlechtwerk tuinmeubelen zijn weer volledig schoon.

 

Granieten tafels schoonmaken en onderhouden

Bij granieten tafels kunt u deze soms na een poosje in de kleurverdieper zetten om de echte steen kleur weer meer naar voren te halen, ook worden de granieten tafels hierdoor beter vuil afstotend.

 

Aluminium tuinmeubelen

Bij aluminium tuinmeubelen is afnemen met een vochtige doek voldoende.

Kijk voor een ruim assortiment tuinmeubelen eens bij: deze tuinmeubelen.  U kunt kiezen uit:

  • Aluminium Tuinmeubelen
  • Vlechtwerk Tuinmeubelen
  • Texfiber Tuinmeubelen
  • Metalen Tuinmeubelen
  • Teakhouten Tuinmeubelen
  • Natuurstenen Tuinmeubelen
  • Spraystone Tuinmeubelen
  • Polywood Tuinmeubelen

 

Bouwtekeningen nodig?
Zelf een keuken bouwen?


Tags: tuinmeubelen, tuinmeubelen onderhoud, tuinsets, loungeset

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: owloungeset.
Publicatie datum: 2013-01-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving