aanmeld knop
dot

Dropshipping, de nieuwe trend

logo-tekst.jpeg
Webshops schieten als paddestoelen uit de grond. Met een beetje computerkennis kun je tegenwoordig zelf makkelijk een webshop opstarten en beginnen met verkopen van jouw handel. Vaak is het probleem dat je startkapitaal nodig hebt om goederen in te kopen. Of toch niet?

Startkapitaal is nodig om je bedrijf op te starten. Echter kun je al veel kosten besparen door gebruik te maken van dropshipping leveranciers.

 

Wat is een dropshipping leverancier?

Een dropshipping leverancier is een leverancier die de door u aangeboden spullen bij uw klant zal afleveren. De consument merkt niet dat de leverancier dit doet, het lijkt net of het van uw bedrijf afkomstig is.

 

Wat is mijn voordeel als ik in zee ga met een dropshopleverancier?

Het voordeel van dit concept is dat je geen voorraad hoeft te hebben voor je webwinkel. Als een bepaald product uit de mode raakt blijf je niet zitten met een voorraad die je aan de straatstenen niet meer kwijt raakt.

 

Hoe kom ik aan leveranciers die aan dropshipping mee willen werken?

Als je op google gaat zoeken zul je veel internet bedrijven kunnen vinden die met jouw webshop in zee willen gaan. Het is wel vaak lastig zoeken omdat je aan de bedrijfsnaam vaak niet kan zien welke branche zo'n bedrijf zit. Als je dan eindelijk een goed bedrijf gevonden hebt wil dat niet zeggen dat je daar altijd goedkope goederen kunt kopen. Uiteindelijk gaat het erom dat je het bij de leverancier goed kunt inkopen en dat je het aan jouw klant goed kunt verkopen. Het verschil in prijs is uiteindelijk jouw brutowinst! 

 

Wat zijn betrouwbare dropshipping groothandelaren waar ik afspraken mee kan maken?

Er is een lijst met meer dan 150 betrouwbare Nederlandse dropshippers. samengesteld. De lijst is een kleine investering maar u kunt direct aan de slag met deze verkoop. Tevens is de lijst tijdelijk in prijs verlaagd van €49,00 voor slechts € 17,00! Koop hem nu en ga mee met de nieuwe trend! Tevens is de niet goed, geld terug garantie van toepassing en kunt u dus altijd uw geld terug krijgen als u niet tevreden bent.


Tags: Webshop starten, dropshipping, betrouwbare leverancier dropshipping, webshop dropshipping, lijst dropshipping, groothandel dropshipping, dropshipping goedkoop, wat is dropshipping, effect
Artikel geschreven door: mervyn.
Publicatie datum: 2013-01-16
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving