aanmeld knop
dot

Thuiswerk en geld verdienen via internet. Wat werkt echt?

euro.jpg
Thuiswerk en geld verdienen via internet. Niet zolang geleden besloot ik een tijdje thuiswerk te gaan doen om te kijken wat ik me daar bij voor moest stellen. Het thuiswerk wat ik deed bestond uit allerlei klusjes die met drukwerk te maken hadden. Kaarten in enveloppen schuiven bijvoorbeeld. Saai. Maar er zijn vele manieren om thuis een inkomen op te bouwen. Ook via internet. Dat is pas interessant.
ComputerComputer

Geld verdienen met fotograferen voor stocksites

Bij stocksites betalen ze u geld voor uw foto's. Dit is een prima manier om geld te verdienen voor mensen die veel, graag en vooral ook goed kunnen fotograferen. Bijvoorbeeld studenten van de fotovakschool. De foto's moeten kwalitatief wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Lees meer over het verkopen of kopen van Stockfoto's in het artikel Geld verdienen door je eigen foto's te verkopen. Dit is alleen interessant voor mensen die goed en professioneel kunnen fotograferen.

 

Geld verdienen met artikelen schrijven

Ben je hendig in het schrijven van opstellen, dan kan je ook artikelen schrijven. Met het schrijven van artikelen kan je geld verdienen op twee manieren:

Betrouwbaar thuiswerk, waar?

Bovenstaande voorbeelden bevallen mij het beste, maar ik heb daarvoor verschillende soorten gewoon thuiswerk uitgeprobeerd. Gewoon bij een bedrijf wat mensen thuiswerk aanbiedt. De eerste keer dat ik gebeld werd dat er thuiswerk voor me was, moest ik het werk zelf ophalen. Vermoedelijk viel mijn thuiswerk onder de categorie inpakwerk. We reden naar het bedrijf toe en laadden dozen vol enveloppen en kaarten in de achterbak van onze auto. Thuis maakten we de tafel leeg en schoon. Ik waste mijn handen zorgvuldig en ik kon beginnen. Aan het begin dacht ik nog: best prettig, iets met je handen doen terwijl je gewoon tv kan kijken… maar toen ik eindelijk 100 kaartjes in enveloppen had gedaan en mijn vingers al sneetjes begonnen te vertonen van het scherpe papier en ik besefte dat het bouwwerk van kartonnen dozen vol kaartjes en enveloppen rondom mij het hele weekend in beslag zouden nemen voordat ik 18 tot 35 euro verdiend zou hebben, zonk me de moed toch enigszins in de schoenen.

Veel thuiswerk, weinig inkomsten?

We wisten niet waar we met al die dozen naartoe moesten en we konden nauwelijks nog bewegen. Inderdaad was ik het hele weekend bezig om de kaartjes in de enveloppen te steken, de enveloppen te sluiten en rechtop in kratten te zetten. Het ging om een paar duizend stuks, en ik redde het niet alleen want het moest maandagochtend voor 8 uur weer ingeleverd worden. Op den duur zaten we met het hele gezin kaartjes in envelopjes te steken. Iedereen was lichtelijk chagrijnig omdat ons weekend verpest was. Ons weekend stond geheel in het teken van het drukwerk. Dergelijk thuiswerk levert weinig geld op en je bent er veel tijd mee kwijt in verhouding tot die verdiensten. De benzinekosten van de auto (heen en terug naar het bedrijf) moesten we in principe ook nog van de verdiensten af trekken. Het is leuk voor een gezin met veel grote kinderen die allemaal even mee kunnen helpen. In je eentje dergelijk thuiswerk doen zou ik persoonlijk niemand aanraden. Ik vond het thuiswerk al snel te intensief, te saai en te geestdodend. En de betaling vond ik zo slecht in verhouding tot de hoeveelheid werk, dat ik na twee klusjes afhaakte. Toch kan dit soort werk wel een leuk zakcentje opleveren voor mensen die het leuk vinden om zulk werk thuis om handen te hebben. Bepaalde klusjes leveren meer geld op, bijvoorbeeld als er meerdere handelingen nodig zijn om iets in te pakken.

 

Thuiswerk, verdien gegarandeerd snel 1000 euro per maand?

Als u dergelijke veelbelovende teksten om veel geld te verdienen met thuiswerk ziet, wees dan op uw hoede. Niemand geeft namelijk zoveel geld weg aan ontelbare mensen die op zo’n aanlokkelijke oproep reageren. Vaak zitten er onduidelijke werkzaamheden achter een dergelijke oproep of u moet er heel veel werk voor verrichten. Er bestaan ook onduidelijke aanbieders van thuiswerk die u eerst vragen om iets van hen te kopen, bijvoorbeeld documentatiemateriaal, wat u vervolgens weer moet doorverkopen aan anderen. Uw verdiensten bestaan er dan uit dat u dat ‘boekwerk’ weer doorverkoopt aan mensen die het ook weer moeten zien door te verkopen. Steek geen geld in thuiswerk. Het is de bedoeling dat u iets verdient, niet dat u geld uitgeeft. Wilt u weten op welke manieren u direct aan de slag kunt, neem dan de tijd om deze aanpak te hanteren.

 

Thuiswerk door spullen te verkopen die je zelf gemaakt hebt

Als u handig bent met het maken van kleren, ansichtkaarten of andere producten, kunt u die verkopen via online webwinkels zoals marktplaats of e-bay. U kunt ook andere spullen gaan verkopen via webwinkels. Hou er wel rekening mee dat u op een bepaald moment belasting zult moeten betalen. Bij de belastingdienst kunt u informeren vanaf welk bedrag u belasting betalen moet.

 

E-mails verwerken, lezen en beantwoorden

Mooie beloftes om e-mails te beantwoorden en te verwerken, en dan 25 euro per email te ontvangen, blijkt vaak al snel een verkoopstunt. U moet eerst een pakket aanschaffen om het werk te doen. Ook hier geldt: geef geen geld uit aan thuiswerk – de aanbieders verdienen geld door goedgelovige mensen mooie beloftes voor te houden. Als u iets moet kopen om thuiswerk te kunnen doen, dan klopt er iets niet. Begin daar dus niet aan. Betaal ook nooit abonnementskosten aan thuiswerkbedrijven. Het zijn allemaal foefjes om geld uit uw zak te kloppen. Betaal gen administratiekosten, postzegels, starterspakketten om thuiswerk te kunnen doen, enzovoorts.

 

Telefonische verkoop

Door middel van telefonisch enquêteren of door telefonisch producten voor bedrijven te verkopen, kunt u ook wat bijverdienen. U moet rekening houden met vrij intensief werk waar u veel tijd in moet steken met uw eigen telefoon. Meestal is het zo dat u producten probeert te verkopen of dat u mensen zover probeert te krijgen mee te werken aan een telefonische enquête. Met dit soort werk is het belangrijk dat u voor een erkend bedrijf werkt en dat u duidelijke schriftelijke afspraken maakt over de verdiensten.

 

Thuiswerk voor onbetrouwbare bedrijven

Voordat u aan thuiswerk begint is het altijd verstandig eerst wat informatie over het bedrijf te verzamelen. Machtig geen enkel bedrijf om geld van uw rekening af te schrijven en geef niet zomaar uw rekeningnummer. Sommige namaak-bedrijven zijn er puur op uit om u te bestelen. Als u ze gemachtigd heeft om geld van uw rekening af te schrijven om thuiswerk te ontvangen, dan blijven ze geld afschrijven. Geef dus nooit uw rekeningnummer en een machtiging. Hebt u dat per ongeluk wel al gedaan? Blijf het geld dan elke terugboeken via uw bank of giro (storneren) en blokkeer de machtiging. Het komt ook voor dat er geld van u rekening wordt afgeschreven terwijl er beloofd was dat u geld ontvangen zou. Ook in dat geval: blokkeer de machtiging en storneer het geldbedrag. Doe aangifte bij de politie als u bedrogen bent.

 

Kinderopvang en gastouderschap

Voor dit werk geldt dat u ruime opvangmogelijkheden thuis moet hebben, geen strafblad mag hebben en volwassen moet zijn. Goedgekeurde geïnteresseerden worden eerst ‘opgeleid’ om kinderen op de juiste manier te begeleiden. De verdiensten kunnen behoorlijk oplopen tot een volledig salaris van meer dan 1500 euro per maand.

 

Oppas

U kunt oppaswerk verrichten voor particulieren of via oppascentrales.

 

Keurmerk thuiswerk

Bedrijven die het keurmerk thuiswerk hebben, zijn te vertrouwen en bieden goed werk aan tegen verdiensten die in verhouding van het werk staan. Bedrijven die thuis werk aanbieden en het ‘keurmerk thuiswerk’ graag willen ontvangen, kunnen het aanvragen bij meldpuntthuiswerk@gmail.com

 

Betrouwbaar thuiswerk

Zoals u ziet is er veel kaf onder het koren, maar gelukkig is er ook veel thuiswerk waarmee u gewoon (iets) kunt bijverdienen en dat betrouwbaar is. Wat is dus belangrijk als u op zoek bent naar thuiswerk? Dat u zich niet laat verleiden door mooie beloftes; dat u zich goed informeert over de aanbieder van het werk; dat u geen geld betaalt om thuiswerk te krijgen of te kunnen doen; dat u geen abonnementen of producten aanschaft om thuiswerk te kunnen verrichten; dat u geen machtigingen afgeeft om geld van uw rekening af te laten schrijven en dat u informeert bij meldpuntthuiswerk.nl of het bedrijf bij hen bekend en betrouwbaar is. Ook is het belangrijk dat u duidelijke schriftelijke afspraken maakt over de verdiensten en de werkzaamheden. Lijken de verdiensten te mooi om waar te zijn? Dan is het ook te mooi om waar te zijn. Vermijd illegaal thuiswerk.


Tags: thuiswerk, internet, geld verdienen, thuis geld verdeinen, baantjes voor thuis, oppas,
Artikel geschreven door: admin.
Publicatie datum: 2013-01-21
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving