aanmeld knop
dot

Deadline

logo-tekst.jpeg
Vanaf eind december 2013 is het boek 'Deadline' van auteur Marloes Vrijdag te koop. Deze spannende thriller is haar debuut, en ontvang al verschillende positieve recensies, bij o.a. bol.com. Het verhaal speelt zich af in de Achterhoek.

Het verhaal in Deadline gaat over Mike. Hij werkt bij de plaatselijke krant in Aalten. Het is zijn droom om uiteindelijk te gaan schrijven voor de Gelderlander, en om een succesvol journalist te worden. Mike krijgt op een bepaald moment een tip binnen van zijn vriend Joop, die bij de politie werkt. De tip gaat over de vermissing van een man, Teun Rots genaamd. Mike is geïntrigeerd door de vermissing en gaat zelf op onderzoek. Al snel blijkt dat de vermiste man vermoord is en van daaruit neemt de spanning in het verhaal steeds verder toe. Vragen die in je opkomen als je het boek leest:

  • Heeft Mike er echt alles voor over om een belangrijk journalist te worden?
  • Hoe ver zal Mike willen gaan om zijn dromen als verslaggever waar te maken? 

Deadline, een spannend boek

Deadline is een spannende thriller. Een pageturner die je tot de laatste pagina in de greep houdt. Als je van herkenbare personages en een dosis spanning houdt, dan is dit boek een aanrader.Het leest lekker weg en het is niet voorspelbaar. Een lekkere thriller.

 

Waar speelt het verhaal zich af?

Het verhaal speelt zich af in de Achterhoek. Voor mensen uit die regio zullen er verschillende herkenningspunten in voorkomen. 

 

Over de auteur

Vrijdag heeft voordat haar debuut uitkwam deelgenomen aan verschillende schrijfwedstrijden, wat tot verschillende publicaties van werk in boeken heeft geleid. Werk van haar verscheen onder andere in de bundels:

  • Zomertijd
  • Gelderse Geheimen
  • Duistere Signalen
  • Het Keerpunt

Voor beginnende schrijvers is het altijd al moeilijk geweest om door te breken. Een uitgever vinden die je boek wil uitgeven, is zeker niet eenvoudig. Er zijn in Nederland ongeveer 1 miljoen mensen die schrijver willen worden, een goede uitgever hopen te vinden, en die bezig zijn met het schrijven van een boek. Het boek van Marloes Vrijdag is in elk geval een leuk en spannend debuut. Op dit moment werkt auteur M. Vrijdag aan een vervolg op Deadline.

 

Hoofdpersonen

  • Mike, de verslaggever
  • Joop de politieagent
  • Teun, het slachtoffer
  • De Persoon (sommige hoofdstukken zijn geschreven vanuit de POV van 'de persoon) Lezen is beleven! De Persoon blijft mysterieus tot het einde.

Aantal pagina's

Deadline heeft een gemiddeld aantal pagina's zoals romans over het algemeen, ruim 150.

 

Conclusie

Een geslaagd debuut, geschreven door iemand die hard gewerkt heeft om er iets moois van te maken. Ik ben benieuwd naar haar volgende boek.

 

Waar verkrijgbaar?

Deadline is te verkrijgen via onder andere: Bol.com

Ook ligt Deadline in de boekhandels in de Achterhoek.


Tags: Deadline, boeken, thriller, Achterhoek, Aalten, Gelderlander, bundels
Artikel geschreven door: moesje159.
Publicatie datum: 2013-01-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving