aanmeld knop
dot

Huis verkopen

dreamshuisje.jpg
In je koophuis blijven wonen, het proberen te verkopen of te verhuren? Het is iets wat menig persoon in Nederland bezig houdt. Op dit moment zitten duizenden Nederlanders 'vast' in hun huis. Verkopen is niet makkelijk, blijven zitten is moeilijk doordat de crisis heeft toegeslagen.

In deze tijd (2018) is het een goed moment om een huis te kopen. Met gemak koop je nu een twee onder 1 kap voor heel wat minder geld dan een aantal jaren geleden. De prijzen blijven namelijk stijgen. Er zal ook weer een kentering komen, de prijzen van huizen zullen dan wellicht weer dalen. Starters zouden daarmee hun slag kunnen slaan. Helaas is het juist nu moeilijk om een hypotheek te krijgen, mensen krijgen geen vast contract meer en de bank twijfelt of ze het op termijn wel kunnen aflossen. Mens met een eigen huis verhuren vaak een kamer via Airbnb om een deel van hun aflossing terug te verdienen.

 

Huis te koop aanbieden

Personen die met hun eigen huis zitten en die eigenlijk een ander huis, bijvoorbeeld groter, kleiner, ruimer, of juist een goedkoper huis willen, hebben ook een probleem. Huizen staan lange tijd te koop, makelaarskosten lopen op en het is maar de vraag of ze de lasten kunnen blijven betalen. Een kromme wereld lijkt het, alles staat stil en de crisis gaat maar door. Als we op deze manier door gaan dan komen we toch nooit verder? 

 

Funda

Mensen dromen op Funda over hun droomhuis en speuren naar een manier om toch te krijgen wat ze willen. Een eigen oprit, een grotere tuin, een extra slaapkamer voor de kinderwens. Dromen die misschien wel onvervuld blijven als de crisis nog langer doorgaat. 

 

Wat verdient een Makelaar?

Is het nodig dat makelaars zoveel moeten verdienen? Is het normaal dat mensen met een enorme restschuld blijven zitten? Misschien is beweging in de woningmarkt nou net wat we nodig hebben. En kunnen restschulden niet kwijtgescholden worden? En kunnen makelaars niet eens zakken met hun salaris?

 

Huis Verkopen Gouden Tips


Tags: Funda, makelaar, huizen, verkoop, huren, crisis, airbnb, kamer verhuren
Artikel geschreven door: moesje159.
Publicatie datum: 2013-01-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving