aanmeld knop
dot

Disclaimer

logo-tekst.jpeg
Artikelwebsite wordt met zorg samengesteld. De eigenaar van de website geeft anderen toestemming content te plaatsen op deze website en onderstaande disclamer is van toepassing op pagina's die u aantreft op deze website.
 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
 • de eigenaar: de eigenaar van de website;
 • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
 • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
 • de content: alle op de website aanwezige inhoud;
 1. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken en goed te keuren stemt u in met deze disclaimer.
 2. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld en/of gecontroleerd, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 3. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 4. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten en de persoon die zich schuldig maakt door content aan te bieden aan artikelwebsite terwijl hij/zij (de auteur) niet de auteursrechten bezit over geschreven tekst of beeldmateriaal, blijft zelf verantwoordelijk voor het gepubliceerde. (Bent u van mening dat er op artikelwebsite contant staat waarmee inbreuk gemaakt wordt op uw auteursrecht, neem dan contact op met artikelwebsite zodat wij de content direct kunnen verwijderen)
 5. Op artikelwebsite wordt in principe alleen unieke content geplaatst, geschreven door de members van de site. Op hun werk is auteursrecht van toepassing. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content (of delen daarvan) op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan de auteurs (van de getoonde artikelen) te worden verzocht.
 6. Punt 5 wil zeggen dat geen pagina en/of delen daarvan mogen worden gekopieerd zonder eerst uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de afzonderlijke auteurs die artikelen plaatsen op deze website, te hebben verkregen. Het werk mag wel worden uitgeprint en gebruikt worden voor eigen gebruik, bijvoorbeeld als bron van informatie voor werkstuk of opstel.

Aansprakelijkheid

Artikelwebsite controleert de door auteurs aangeboden content met Copyscape op de aanwezigheid van originelen en kopieën op internet. We betrachten zoveel mogelijk zorgvuldigheid bij de ontwikkeling en de opbouw en groei en integratie van deze website en plaatsen in principe uitsluitend unieke content. Artikelwebsite verstrekt met name informatie. Hoewel artikelwebsite er naar streeft de auteurs te stimuleren om informatie zo zorgvuldig mogelijk en juist weer te geven is het onmogelijk met zekerheid te stellen dat alle informatie altijd correct, foutloos en up-to-date is. Tijden veranderen en ook kennis en inzichten kunnen wijzigen of worden herzien. Content kan op de duur verouderde informatie bevatten of content kan in principe zelfs onjuiste informatie bevatten. Voor schade voorkomend uit het gebruik van artikelwebsite, bijvoorbeeld door het nemen van beslissingen genomen na het lezen van informatie op deze website, stelt artikelwebsite zich niet aansprakelijk. Bezoekers worden met nadruk geadviseerd om altijd (belangrijke) informatie te dubbelchecken, bijvoorbeeld bij specialisten of artsen en/of vakmensen met kennis met betrekking tot het betreffende onderwerp. Artikelwebsite kan ook niet garanderen dat de informatie op de website altijd volledig is. Auteurs van de artikelen blijven verantwoordelijk voor de inhoud van hun artikelen, bovendien kunnen zij teksten wijzigen wanneer zij dat noodzakelijk achten.

 

Links en verwijzingen

Artikelwebsite is niet verantwoordelijk voor de inhoud van website of pagina's op internet waarnaar door middel van links of de inhoud van een tekst, verwezen wordt. Het wil niet zeggen dat websites van derden die eventueel genoemd worden in artikelen of waarnaar verwezen wordt door middel van een link, door artikelwebsite wordt onderschreven.

 

Auteursrechten

Alle artikelen die op artikelwebsite gepubliceerd staan zijn auteursrechtelijk beschermd. De artikelen mogelijk wel voor eigen gebruik worden uitgeprint maar niet worden vermenigvuldigd of verspreidt. Voorts mogen de artikelen, zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteurs:

 • niet worden vertaald
 • niet worden vermenigvuldigd
 • niet worden bewerkt
 • niet worden gepubliceerd op internet of in andere vorm
 • niet zichtbaar worden verwerkt in andere teksten
 • niet worden verwerkt/gebruikt worden door artikelspinners
 • niet worden gebruikt in alle overige vormen die auteursrechten schenden

Gebruik van foto's

Foto's op artikelwebsite in de fotodatabase, worden door artikelwebsite gekocht, en/of verkregen door middel van gratis aangeboden stockfotografie. Auteurs kunnen echter ook zelf foto's uploaden en bij of in hun artikelen plaatsen. Auteurs geven daarmee toestemming om het materiaal te gebruiken als toevoeging aan de fotodatabase en verklaren dat zij daartoe recht hebben. Artikelwebsite kan niet garanderen dat hierbij geen vergissingen worden gemaakt. Meent u dat er inbreuk wordt gemaakt op uw auteursrecht als fotograaf of kunstenaar, neem dan contact op met artikelwebsite via contact.


Tags: disclamer, artikelebsite, auteursrecht, foto, auteursrechten, aansprakelijkheid
Bronnen: Nunc Ius, Disclamers
Artikel geschreven door: admin.
Publicatie datum: 2013-01-27
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving