aanmeld knop
dot

Auteursrechten en plichten

logo-tekst.jpeg
Op elke tekst is auteursrecht van toepassing. Ook op de artikelen die u zelf schrijft is auteursrecht van toepassing. Op ArtikelWebsite.nl mogen alleen artikelen geplaatst worden die door uzelf geschreven zijn. U mag geen teksten van anderen kopiëren, ook niet gedeeltelijk kopiëren of zodanig herschrijven dat het te veel op andermans artikel lijkt. U mag ook geen artikelen overnemen van het internet of uit boeken, kranten of tijdschriften of uit andere bronnen.

Als u artikelen van anderen gebruikt als bron voor het zelfstandig schrijven van een nieuw artikel, is dit toegestaan, maar vermeld dan altijd de bron onderaan uw artikel.

 

Om auteursrecht te hebben en te respecteren, moet u altijd zelf uw artikelen schrijven. U mag dus geen teksten exact overnemen. U mag wel andermans teksten als inspiratiebron gebruiken. U kunt dus door andere artikelen te lezen, bijvoorbeeld op internet of in een krant of tijdschrift, wel een nieuw artikel schrijven met de verworven informatie. Uw artikel moet echter uniek zijn, maar wat houdt dat in?

 

Unieke artikelen

Unieke artikelen zijn artikelen die door uzelf geschreven zijn en waarin geen tekst staat welke is overgenomen van andere auteurs. Eigen, dus zelf geschreven content wordt ook wel unieke content genoemd. U mag op ArtikelWebsite.nl dus alleen artikelen plaatsen die u zelf geschreven heeft en niet zijn gekopieerd of overgeschreven. Ook verzoeken wij u vriendelijk om de teksten niet ook op andere websites te plaatsen.

 

Aansprakelijkheid

Hoewel ArtikelWebsite.nl de artikelen voor goedkeuring controleert of de tekst niet op het internet voorkomt, blijft u zelf aansprakelijk voor de inhoud van de artikelen die u op ArtikelWebsite.nl plaatst. Zorg er daarom voor dat de artikelen feitelijk correcte informatie bevatten en inhoudelijk zo zijn opgesteld dat de artikelen niemand kunnen kwetsen, schaden of beledigen. U blijft zelf verantwoordelijk voor dergelijke problemen en voor de gevolgen daarvan. Als u artikelen plaatst die niet door uzelf geschreven zijn en dit blijkt later, dan zal ArtikelWebsite.nl moeten besluiten de artikelen zonder overleg van de website te verwijderen. U bent en blijft ten alle tijde zelf verantwoordelijk als u tekst heeft gekopieerd, overgenomen of zodanig heeft her- of geschreven dat u aansparkelijk gesteld wordt voor bijvoorbeeld schening van autersrechten en/of plagiaat. U bent en blijft vernatwoordleijk voor tekseten die u op artikelwebsite publiceert, als ook voor de rechtmatigheid van die teksten. Dit geldt ook voor door u geplaatst beeldmateriaal. Geen enkele materiaal wat u op artikelwebsite.nl plaats mag op geen enkele wijze inbreuk maken op de rechten van anderen. Geen enkel materiaal wat u op artikelwebsite.nl plaatst mag op geen enkele wijze in strijd zijn met wettelijke regels/voorschriften. Als u op artikelwebsite.nl content plaatst verklaart u dat alle door u geplaatst materiaal vrij is van rechten van derden en dat u aanvaart dat artikelwebsite.nl geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor uw artikelen end e inhoud daarvan heeft. Als u inbreuk maakt op rechten van derden worden uw artikelen direct verwijdert.

 

Toegestaan beeldmateriaal

Toegstaan beeldmateriaal zijn bijvoorbeeld foto's van stocksites die u gekocht geeft, of uw eigen foto's. IN de meeste gevallen zullen wij echter beeldmateriaal weigeren. Artikelen worden door ons gecontroleerd met Copyscape.

 

Artikelen gebruiken?

Niemand mag artikelen van ArtikelWebsite.nl gebruiken of overnemen of verspreiden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de auteur van een artikel. Auteurs van artikelen blijven wel zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van publicatie van artikelen.

 

Artikelen schrijven over onderwerpen waarover al geschreven is

Geen een artikel is zo volledig dat er niets meer over het onderwerp te vertellen is. Artikelen schrijven over onderwerpen waarover al geschreven werd op deze website, is dus toegestaan. Het kan dus voorkomen dat er geschreven wordt over onderwerpen waar al eerder over geschreven werd.

 

Artikelen categorie Mijn Eigen Verhaal

In de categorie ‘mijn eigen verhaal’ mogen levensverhalen geplaatst worden, maar ook uw eigen mening over bepaalde onderwerpen. In deze categorie mogen uiteraard geen namen, adressen of telefoonnummers van personen genoemd worden. De redactie van ArtikelWebsite.nl behoud zich het recht voor om artikelen te weigeren of te verwijderen, soms zonder opgave van redenen.

 

Heeft iemand uw artikel gepubliceerd?

Bent u van mening dat iemand onrechtmatig uw artikel gebruikt heeft voor plaatsing op onze website, neem dan contact op met de persoon/website die het artikel ook heeft gepubliceerd en wijs hen op het feit dat het artikel niet gepubliceerd mag worden en dat u daar geen toestemming voor geeft.  Vermeld de naam van de auteur en de titel van het artikel (volledig). Om te controleren of iemand uw artikelen onrechtmatig op internet gepubliceerd heeft kunt u gebruik maken van Copyscape.

 

Artikelwebsite kan deze voorwaarden soms moeten uitbreiden.


Tags: auteursrechten, plichten, auteursrecht, artikelwebsite
Artikel geschreven door: admin.
Publicatie datum: 2013-01-27
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving