aanmeld knop
dot

De Botenbank. Boten te koop!

Boot.jpg
De Botenbank is een online ´bank´ waar u boten kunt kopen en verkopen. Als u een boot wilt kopen of verkopen, kunt u online uw hart ophalen. Want wat is er nou heerlijker dan lekker met uw eigen boot het water op te gaan? U kunt van haven naar haven varen, of van land tot land. Veel mensen kiezen voor een eigen boot omdat het een avontuurlijk voertuig is, maar u bent ook letterlijk even van de wereld.
GamesGames

Bij de Botenbank kunt u allerlei boten kopen. Ook kunt u er terecht voor het verkopen van boten. Boten zijn er in diverse prijsklassen. U kunt al een boot kopen voor enkele duizenden euro's maar er zijn ook zeiljachten te koop van enkele tonnen. U kunt op de site terecht voor zeilboten, motorboten, zeiljachten. motorsailers, rond en platbodem, multihulls, open-zeilboten, enzovoorts. Natuurlijk ook voor motorboten, motorsailers en sportboten en sloepen en overige boten. Het is gewoon te veel om op te noemen. U kunt bij de Botenbank zowel terecht voor zeer betaalbare boten, vanaf enkele duizenden euro's, maar ook voor complete luxe jachten waarmee u bij wijze van spreken een wereldreis kunt maken.

Boot kopen

Op de website van Botenbank kunt u zoeken naar de boot van uw dromen. U kunt zoeken op merknaam, prijs, lengte en categorie. Het zoeken is eenvoudig. U voert de gegevens in die u belangrijk vindt en u klikt op 'zoeken'. Vervolgens verschijnen direct de zoekresultaten uit de database met het actuele aanbod van boten p uw beeldscherm. Vrijwel alle aanbiedingen zijn voorzien van duidelijke foto's van het vaarobject en een beschrijving van de staat waarin de boot verkeert. Er zijn nieuwe boten te koop en boten die een twee eigenaar zoeken. Als u van boten houdt is de Botenbank een heerlijke website waar u lekker kunt grasduinen in het enorme aanbod van vaartuigen. U kunt boten die te koop worden aangeboden bekijken via een uitgebreid aanbod van foto met tekst-advertenties, maar ook staan er op de website filmpjes van boten die te koop worden aangeboden. Dit geeft een goede indruk van het schip. De Botenbank bestaat al sinds 1984 en staat zeer goed bekend.

Boot kopen

Als u een boot of schip wilt kopen is het leuk om eens te gaan kijken bij de Botenbank. Een boot kopen is net als het kopen van een auto of een camper, een persoonlijke kwestie. Ook neemt u de tijd om te beslissen aan welke voorwaarden de boot moet voldoen, wat voor type boot u zoekt, of de boot in goede staat is, nieuw of tweede eigenaar, en zo meer. Via de Botenbank kunt u ook geholpen worden bij het vinden van een geschikte aankoopkeuring, verzekering voor de boot of financieringen, of Makelaar.

Boot verkopen

Als u een boot of boten verkopen wilt kunt u deze te koop aanbieden via Botenbank. Er komen maandelijks zeer veel bezoekers, ruim 40.000 watersport liefhebbers, en de website krijgt ruim een miljoen pageviews per maand. Ook voor verkopers van boten is het aantrekkelijk om bij de Botenbank boten onder de aandacht te brengen. Klanten zoeken immers in eerste instantie naar informatie over het kopen van een boot, en veel bezoekers weten nog niet precies welke keus ze zullen gaan maken bij het kopen van een boot. Juist als potentiële kopers zich oriënteren op de aanschaf van een boot, is het handig om contacten te leggen. Vanaf 12,50 per maand kunt u uw boot al te koop aanbieden op de site. U kunt uw boot adverteren voorzien van:

  • 1 foto op de website
  • met meerdere foto's
  • of met een show van uw foto's
  • met een videofilmpje
  • en/of In het magazine Botenbank
  • overige

Botenbank Magazine

De Botenbank geeft ook een tijdschrift uit, het zogenaamde Botenbank Magazine. Het tijdschrift wordt via watersportbeurzen verspreidt.


Tags: botenbank, boot kopen, verkopen, boten, bootje, jacht, tjalk,
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2013-02-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving