aanmeld knop
dot

TweetAdder. Meer volgers opTwitter!

smiley.jpg
Meer volgers op Twitter nodig? Twitter followers zijn noodzakelijk voor iedereen die Twitter zakelijk gebruiken wil. Als u accounts ziet met duizenden volgers, dan is het vrijwel altijd als gevolg van gebruik van software voor Twitter. Welke software is het best beoordeeld en waarom?

Twitter is erg populair. De meeste mensen willen graag meer followers op Twitter, zodat hun tweets zoveel mogelijk mensen bereiken. Handmatig volgers regelen is een hele klus en bijhouden wie uw account daadwerkelijk gaat terug volgen, is al snel niet meer bij de te houden. U kunt dus veel mensen volgen maar als ze u niet terug volgen heeft u weinig aan de volgelingen want ze zullen uw berichten dan nooit te lezen krijgen. Als u veel followers wilt en als u Twitter zakelijk wilt inzetten, kan ik u Tweetadder van harte aanbevelen.

 

Veel followers met software

Twitter is niet alleen leuk en interessant voor iedereen die korte berichtjes wil sturen aan vrienden, bekenden en andere followers. Twitter is ook een ontdekking op zakelijk gebied omdat het een ideale manier is om veel mensen te bereiken. U moet dan wel zogenaamde followers hebben, want alleen uw followers kunnen uw berichten lezen, anderen niet. Hoe komt u dan aan veel followers? Speciale software die erop gemaakt is om actieve twitteraars te volgen, mensen die in uw doelgroep passen, of mensen die zakelijk interessant voor u zijn. Tweetadder regelt het allemaal voor u. Het is de best beoordeelde Twitter software. U heeft er dan zelf nauwelijks nog omkijken naar. Binnen korte tijd heeft u duizenden volgers, die uw tweets ook werkelijk kunnen lezen. Met deze software maakt u gebruik van:

 • Auto-tweet(  als u dat wilt). Geheel geautomatiseerde tweets, die u zelf heeft ingevoerd en die u vervolgens tot in detail kunt laten uitzenden door de software. U kunt de tweets dagelijks herhalen maar ook dagelijks vernieuwen. Ook kunt u nieuwe tweets toevoegen en oude verwijderen.
 • U kunt de software gebruiken voor meerdere Twitteraccounts
 • TweetAdder volgt automatisch accounts voor u
 • De software ontvolgd (unfollowed) mensen die u niet terug zijn gaan volgen, binnen het aantal dag wat u aangeeft. U kunt alle opties aan en uitschakelen
 • Als u wilt kunt u 24 uur per dag tweeten, volgen, unfollowen, enzovoorts
 • Als u wilt kunt u mensen benaderen op de automatische piloot
 • U kunt mensen bedankbericht sturen dat ze u volgen, geautomatiseerd
 • U kunt mensen zelfs retweeten als u dat instelt
 • Uw TwitterAccounts zullen snel duizenden followers hebben
 • De Adder houdt voor u bij welke Tweets in uw doelgroep passen en op basis daarvan volgt de adder personen met die tweets. Bijvoorbeeld: als u auto's verkoopt dan volgt de adder personen die tweeten dat ze een nieuwe auto zoeken
 • en meer, meer, meer

Hoe gebruikt u deze software?

De software is verrassend eenvoudig in gebruik. U download het snel op uw computer en installeert de adder. Vervolgens voegt u accounts toe. Als u een account heeft voegt u er een toe, heeft u tien accounts dan voegt u er tien toe. Voor elk account kunt u tweets invoeren. De tweets kunnen dagelijks herhaald worden of u kunt oude tweets verwijderen en nieuwe toevoegen. Er is zoveel mogelijk dat het eigenlijk een verademing is om met deze software van al uw twitteraccount een groot zakelijk succes te maken.

 

Afkortingen op Twitter, Twitter abbreviations

Emoticons voor Twitter maken


Tags: Twitter volgers, followers, Tweetadder, software, autotweet, auto-tweet, veel followers krijgen
Artikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2012-06-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving