aanmeld knop
dot

SunFX, bruinen zonder zonlicht, waar?

logo-tekst.jpeg
SunFX is tannen zonder zon. In enkele minuten kunt u zo bruin zijn alsof u een week naar Spanje geweest bent. Natuurlijk bruin. In een SunFX Spray Tanning salon wordt u snel en vakkundig gesprayd, van bleek naar heerlijk zonnebruin.

Iedereen vind het lekker om een bruin kleurtje te hebben. Bleke huid is uit, en zongebruind is in. SunFX staat bekend om het gebruik van producten die zeer mooi bruinen, en er wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke producten.  De tanners bevatten geen chemicaliën.

 

Bakken in de zon

Bakken in de zon is al lang bekend dat overdaad schaadt. Het kan huidkanker veroorzaken. Zo nu en dan tien minuutjes uw huid blootstellen aan de warme zon op vakantie, kan echter geen kwaad. Zonlicht zorgt ook voor Vitamine D, en op zich kan zonlicht, mits niet te heet, uw huid een lekkere oppepper geven.  Te veel zon is echter echt schadelijk, en daarom zijn  de Spray Tan ontwikkelt. Bruin zonder zon is ideaal voor iedereen die het hele jaar door een lekker bruin kleurtje wil hebben. Nadelen aan lang zonnen zijn

  • verhoogde kans op huidkanker
  • snelle veroudering van de huid
  • eerder rimpels

Bovendien hebben wij in Nederland maar een korte zomer. Bruin worden in ons land is dus niet zo makkelijk. de zonnebank werd uitgevonden en ook de zonnebank is nog steeds erg populair. Maar de zonnebank bevat UV licht en kan in principe ook een grotere kans geven op huidkanker. En de zonnebank kuurtjes zijn bewerkelijk, vijf keer er naartoe voordat je resultaat hebt. Ook de prijs gaat dan meespelen. Verder kan je natuurlijk zelf een zonnebank kopen, maar ook dan geldt dat je er niet te vaak onder mag om je huid te beschermen. Ook daarom is de Tan Spray een prima alternatief.

 

Spray-on-tan, altijd veilig?

Spray-on-Tan middelen kunnen ook stoffen bevatten die niet echt gezond te noemen zijn. Chemicaliën die je normaal gesproken niet zo snel op je huid zou smeren.  SunFX heeft daarom een prachtige bruining gefabriceerd met alleen maar natuurlijke producten, die volgen de producent 100% veilig zijn. Een mooie dekking zorgt voor een schitterende bruine kleur, heel natuurlijk. Een behandeling gaat snel en vindt plaats bij bruiningssalon of schoonheidssalon.


Tags: SunFX, bruin, Tanning, Tan Spray, Spray-on-tan, zonnebank, bruinen zodner zon
Artikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2013-02-18
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving