aanmeld knop
dot

Een abonnement nemen op de Volkskrant

Volkskrant.jpg
Veel mensen beginnen steeds meer waarde te hechten aan een papieren krant. We hebben al zoveel digitale spullen. De Volkskrant is een krant die bij een zeer breed publiek in de smaak valt. Lees in dit artikel waar je een abonnement kunt afsluiten en hoe dit precies in zijn werking gaat..

Ben jij opzoek naar een echt goede kwalitatieve krant? Dan is de Volkskrant zeker voor jou geschikt. Het is geweldig om iedere ochtend lekker te kunnen genieten van het laatste nieuws in deze krant. Zo kun je voor een proefabonnement kiezen. Je krijgt dan (afhankelijk van de aanbieding) bijvoorbeeld 26 weken de Volkskrant op proef. De tarieven voor deze proefabonnementen zijn vaak stukken voordeliger dan bij een regulier abonnement.

 

Leuk formaatje

Uiteraard krijg je het laatste nieuws gepresenteerd in een handzaam formaat. De krant is gemakkelijk te lezen door dit specifieke formaat. Naast het laatste nieuws kun je ook een aantal speciale bijlages verwachten. Een aantal voorbeelden zijn Kunst en Cultuur en sport. Op maandag is het gedeelte sport zelfs nog veel dikker dan normaal. Dit heeft te maken met de grote hoeveelheid wedstrijden die er in het weekend wordt gespeeld.

 

Het onderdeel sport

Zoals vermeldt wordt er op maandag extra aandacht besteed aan sport in de Volkskrant. Er wordt bijvoorbeeld wat dieper ingegaan op de voetbalwedstrijden die er in het weekend gespeeld zijn. Natuurlijk is voetbal niet de enige sport waar aandacht aan besteed wordt. Hockey en basketbal komen ook regelmatig langs. De grote tennistoernooien worden natuurlijk ook uitgediept in het sport katern.

 

Wat kost een Volkskrant abonnement?

Voor het kleine bedrag van €20 per maand heb je de Volkskrant al op proef in de brievenbus. Je kunt helemaal zelf bepalen of de krant iets voor je is. Na de proefperiode kun je besluiten om het abonnement op te zeggen of ermee door te gaan. De meeste mensen gaan door, aangezien ze de krant erg prettig vinden om te lezen.

 

Een abonnement nemen

Met een proefabonnement op de Volkskrant krijg je net zoals bij het normale abonnement 6 dagen per week een krant. Op de zaterdag is dit dus ook hetzelfde. Je komt met de Volkskrant echt niets te kort. Door de grote diversiteit in rubrieken is er altijd wel wat nieuws voor jou te vinden. Verveling met deze krant is er dan ook niet bij.

 

Dat de Volkskrant een bekende naam is dat moge duidelijk zijn. Velen nieuwsfeitjes en columns vind je terug in de krant. De krant onderscheidt zichzelf door dagelijks een andere bijlage bij te leveren. Hierdoor blijven de lezers altijd geïnteresseerd. Met een goedkoop abonnement op de Volkskrant op proef is ook de financiële kant geregeld. Het kost bijna niets! En het mooie is dat je het abonnement gewoon weer op kunt zeggen als je er na een tijdje toch mee wilt stoppen.


Tags: volkskrant, abonnement, goedkoop, weekendabonnement, proef, proefabonnement, prijs, krant
Artikel geschreven door: edwinsword.
Publicatie datum: 2013-02-19
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

gast - 2013-02-19 17:13:08  
Volkskrant vind ik wel de beste krant. Lees inderdaad echt lekker en je leest geen onzin maar gewoon nieuws. Reageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving