aanmeld knop
dot

Met de Ab Doer train je vanuit je eigen huis!

logo-tekst.jpeg
De ab doer is een apparaat dat op de televisie wordt gepromoot. Het is een gemakkelijke manier om snel te werken aan een sterker lichaam. De oefeningen kunnen namelijk gewoon thuis vanuit je eigen woonkamer worden uitgevoerd. Gemakkelijk, snel en goede resultaten behaal je met de Ab doer twist. Lees nu meer over dit apparaat.

Op de televisie zijn er veel reclames te zien tijdens de dag. Dit zijn de bekende reclames die u iets willen verkopen. De producten die worden verkocht zijn meestal producten die iets met uw gezondheid te maken hebben. Bijvoorbeeld producten in de sport of afvallen branche. Deze producten zijn namelijk makkelijk te verkopen omdat er op uw gevoel wordt ingespeeld. Tommy teleshopping is bijvoorbeeld een aanbieder die dit soort producten aanbiedt via de televisie. Een relatief nieuw product is de Ab doer twist. Een fitness apparaat waarmee u al zittende kunt werken aan een beter lichaam. Ook kunt u met dit product een sixpack krijgen. Het apparaat is niet al te duur, en biedt op deze manier dus een goed en voordelig alternatief voor de fitness school.

 

Kweek buikspieren

Volgens de reclame kun je sterke en strakke buikspieren kweken met de Ab doer. Door de oefeningen te doen wordt de vetverbranding namelijk extra aangewakkerd. Buikspieren zijn volgens de reclame dan ook binnen enkele weken te kweken. Of dit echt zo is moet natuurlijk nog maar blijken. De Ab Doer is zo gemaakt dat je erop kunt zitten. Het is eigenlijk te vergelijken met een soort van sportbankje. Je neemt plaats op de stoel en pakt de stangen die achter je hangen. Door de flexibele stang kun je vervolgens de oefeningen uitvoeren. Het is zelfs mogelijk om een workout te doen terwijl je naar de televisie aan het kijken bent.

 

Alle workouts in 1

Doordat het apparaat gebruik maakt van de speciale Torso Flex techniek train je de buik- rug en armspieren allemaal tegelijkertijd. Het is dus niet zoals in de sportschool dat alle spieren afzonderlijk van elkaar moeten worden getraind. Je doet alle workouts gewoon in  1 keer. Wel zo gemakkelijk toch? Het mooie van dit apparaat is dat alles direct vanuit je eigen woning gedaan kan worden. Je hoeft de deur dus niet uit.

De ab doer is daarnaast ook uitgerust met een speciale roller voor je rug. Deze zorgt voor een massageachtige ervaring terwijl je de workout doet. De roller gaat namelijk langzaam over de rug, en dit geeft een ontspannend gevoel tijdens de oefeningen. Meer ab doer twist ervaringen zijn op het internet in grote getale te vinden. Mensen zijn vrijwel altijd positief over het apparaat.


Tags: ab doer, ab doer twist, ervaringen, fitness, sportschool
Artikel geschreven door: edwinsword.
Publicatie datum: 2013-02-21
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving