aanmeld knop
dot

Op vakantie in eigen land?

logo-tekst.jpeg
Het is weer bijna zomer, en dat betekent natuurlijk dat u enorm veel zin krijgt om er lekker op uit te gaan. Maar waar gaat u zomer naar toe? U kunt naar het buitenland, maar u kunt natuurlijk ook gewoon in eigen land blijven.

Als u op vakantie gaat in Nederland, is de provincie Zeeland zeker de moeite waard om op vakantie te gaan. U treft hier namelijk ook de mooiste stranden waar u van kunt genieten als het mooi weer is. De stranden zijn erg schoon en ook erg groot. Vooral het strand van Domburg is zeker de moeite waard. U kunt hier direct vanaf het centrum van het dorpje naar toe lopen.

 

Waarom Zeeland?

Elk jaar komen er weer veel toeristen naar Zeeland toe, en dat is natuurlijk niet voor niets. Het is hier namelijk echt vakantie. Geen file, geen druk bebouwde gebieden... gewoon echt vakantie! Er even lekker tussenuit. De natuur is hier dan ook erg mooi.

  • U treft hier verschillende bossen waar u door kunt fietsen, maar u kunt natuurlijk ook over de duinen fietsen. Zo kunt u van het ene naar het andere dorpje gaan.
  • U kunt tijdens uw vakantie naar Zeeland ook veel bezienswaardigheden zien. Zoals bijvoorbeeld Stormvloedkering, de historische dorpjes en natuurlijk nog veel meer zoals de Lange Jan.
  • Ook de havens zijn erg mooi en zeker de moeite waard om eens een keer te bekijken.

 

Strand van Domburg, altijd prachtig

 

Vakantie in Nederland?

Kortom: gaat u op vakantie in eigen land? Dan is Zeeland zeker de moeite waard om naartoe te gaan. U treft er de mooiste stranden, prachtige natuur en vooral ook veel rust. De ideale vakantie voor jong en oud.


Tags: zeeland, domburg, vakantie, vakantie in eigen land
Artikel geschreven door: Robert V.
Publicatie datum: 2013-02-27
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving