aanmeld knop
dot

De Galaxy S4, releasadatum en bijzonderheden

iphone.jpg
Op 14 maart wordt de Samsung Galaxy s4 geïntroduceerd in de Verenigde Staten. Niet lang daarna is de smartphone ook in Nederland beschikbaar. Lees hier alvast wat je kunt verwachten van dit nieuwe vlaggenschip van Samsung. Zou de telefoon een succes worden in ons land? Lees het nu hier..
ComputerComputer

Het nieuwe model van Samsung zit er weer aan te komen. De vorige Galaxy modellen waren een groot succes. Eerst was er de Galaxy S (I9000) die de concurrentie aanging met de populaire Iphone 3G. De opvolgers van deze telefoon waren de Galaxy S2 en Galaxy S3. Allebei een groot succes. Het laatste model (de S3) is op het moment van schrijven nog steeds een groot succes. De telefoon is snel, werkt gemakkelijk en is niet al te duur. Daarnaast wint hij de strijd met de iPhone 5 in veel opzichten.

 

Introductie Verenigde Staten

Na de succesnummers van de vorige Galaxy modellen zijn er uiteraard hoge verwachtingen voor de Galaxy S4. De telefoon is op dit moment op de markt, maar werd geïntroduceerd door de Koreaanse fabrikant In maart 2013, Dit is trouwens de datum dat het toestel in de Verenigde Staten wordt geïntroduceerd. In Europa en dus ook in Nederland liet de release niet heel veel langer op zich laten wachten.

 

Een sterkere processor

De echte fans kunnen bijna niet wachten om het nieuwe toestel in hun handen te krijgen. De telefoon is namelijk sterk verbeterd ten opzichte van de vorige modellen. Zo is bijvoorbeeld de processor sterker geworden waardoor de telefoon waarschijnlijk opnieuw sneller in gebruik zal zijn. Ook het beeldscherm wordt van betere kwaliteit waardoor een hogere resolutie kan worden behaald. Daarnaast is er op het gebied van de camera een erg grote sprong gemaakt. Daar waar het vorige model nog een 8 megapixel camera heeft, zal de Galaxy S3 een 13 megapixel camera aan boord krijgen. Een grote stap dus, waar de gebruikers ongetwijfeld erg blij mee zullen zijn.

 

Er wordt gespeculeerd dat de Galaxy S4 waarschijnlijk een Octa Core processor aan boord krijgt. Dit betekend dat er 8 rekenmodules aanwezig zijn op de chip. Ter vergelijking; de Galaxy S3 heeft 4 van deze rekenmodules aan boord. De snelheid van de telefoon zal hierdoor waarschijnlijk aanzienlijk verbeteren.

 

Een groter beeldscherm?

De vorige modellen van de Galaxy hadden al niet een erg klein scherm, maar de S4 zal weer een groter scherm gaan krijgen, althans dat is de verwachting. Het scherm zal een afmeting van 5 inch krijgen 0,2 inch groter dan zijn voorganger. Met dit scherm zal er een full-hd ervaringen kunnen worden weergeven. De resolutie zal overweg kunnen met de 1080P full-hd standaard. Hierdoor wordt filmpjes bekijken nog realistischer.

 

Professionele camera lens 

Zoals al eerder vermeld zal de S4 een camera krijgen met een 13 megapixel lens voor de camera op de achterkant. De camera aan de voorkant van het toestel (bijvoorbeeld voor beeldbellen) zal 5 megapixel hebben. Met deze camera zou het mogelijk moeten zijn om zeer professioneel ogende foto’s te maken aangezien een gemiddelde camera minder megapixels tot zijn beschikking heeft. Filmpjes zouden theoretisch ook in full-hd geschoten moeten worden met de camera van de samsung galaxy s4.

 

De telefoon is beschikbaar met een Samsung Galaxy s4 abonnement. Hierdoor zal de telefoon zelf niet meer zo duur zijn (of misschien wel gratis). De smartphone zal waarschijnlijk door veel verschillende aanbieders worden geleverd omdat er geen beperkingen zijn opgelegd aan bepaalde leveranciers. Dat de telefoon een succes gaat worden is bijna niet meer te ontkennen. Gekeken naar alle vorige modellen kan dit gerust geconcludeerd worden. 

 


Tags: samsung, samsung galaxy s4, abonnement galaxy s4
GamesGamesArtikel geschreven door: edwinsword.
Publicatie datum: 2013-02-28
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving