aanmeld knop
dot

Mooiste foto op canvas

logo-tekst.jpeg
Sinds enige tijd hou ik me bezig met het maken van foto's van mensen en van natuur. Door de komst van de digitale camera kun je 's avonds na een dagje fotograferen lekker op je gemakje bekijken welke foto's wel of niet gelukt zijn. Maar hoe zet je mooiste foto's op canvas?

In de natuur kom je verschrikkelijk veel fotomomentjes tegen. Als je net als ik een fotoliefhebber en natuurliefhebber bent ga je er lekker op uit en schiet je heel de dag door plaatjes. Ook portretfoto's zijn erg leuk om te maken. Het is extra bijzonder als je zo'n mooie foto op canvas laat zetten. Je kunt ze dan echt op een ideale manier exposeren.

 

Waar moet je bij natuurfoto's op letten?

Bij natuurfoto's is het belangrijk dat er niet te veel kleuren op de foto komen te staan. Drie of vier kleuren is echt genoeg voor een mooie foto. Bij het fotograferen van dieren moet je heel voorzichtig zijn. Een dier wat niet beweegt geeft altijd een mooier er scherper beeld dan een dier wat gaat rennen. 

 

Waar moet je bij portretfoto's goed op letten?

Een veel gemaakte fout bij portretfoto's is dat je kosten wat het kost het hoofd van iemand in het midden van de foto wilt hebben. Vaak is het mooier als de foto asymmetrisch wordt genomen en niet recht in het gezicht. 

 

Wat zijn de beste instellingen van een camera?

Voor elke situatie en elke foto die je wilt nemen geld een andere instelling. Je zal dus met jouw camera elke keer weer moeten bekijken wat voor foto's er op je camera komen te staan met de door jouw gekozen instellingen.
 

Wat zijn goede camera's waarmee ik kan beginnen?

Een aantal goede merken voor beginners zijn o.a.:
  • Canon
  • Agfa
  • Minolta
  • Nikon

Het zijn wel wat duurdere merken maar prima om mee te beginnen.

 

Wat kun je doen met je mooiste foto's?

Mooie foto's komen helemaal tot zijn recht als je ze op canvas laat zetten.  Bij fotoopcanvas kun je voor een leuk prijs je mooiste foto laten overzetten. De zonsondergangfoto bij de inleiding van dit artikel, heb ik op canvas gezet en dat geeft een verbluffend resultaat! 

Tags: Foto op canvas zetten, goedkope foto's op canvas, canvas foto, goede tips foto's, canvas foto tip, supertips canvasfoto
Artikel geschreven door: mervyn.
Publicatie datum: 2013-03-08
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving