aanmeld knop
dot

Samsung Galaxy S4 beste smartphone 2013?

galaxyS4.jpg
Net een jaar geleden presenteerde Samsung hun nieuwste smartphone genaamd de Samsung Galaxy S3. Niemand had het grote succes zo verwacht maar na een jaar kunnen we terugkijken op een heel succesvol verkoopjaar voor Samsung. Zal dit met de Samsung Galaxy S4 ook zo gaan?


Op 14 maart 2013 werd dan eindelijk na lang wachten en gissen de Samsung Galaxy S4, de grote broer van de Samsung Galaxy S3, gepresenteerd aan de wereld. Met nadruk op 'de wereld', aangezien Samsung niet in een afgesloten geheime ruimte deze presentatie alleen aan de pers liet zien maar ook aan het gewone volk. Samsung had hiervoor speciaal diverse billboards afgehuurd op het Time Square in New York zodat iedereen kon meegenieten van deze presentatie.

 

Octa Core processor

Veel geruchten over dit toestel hadden al de ronde gedaan op diverse websites op het internet. Naarmate de presentatie dichterbij kwam ging de geruchtenmolen ook harder draaien. Zo zou het toestel een octa core processor gaan krijgen in Europa en een quad core processor in Amerika. Het scherm van de S4 zou een 5 inch Full HD scherm moeten gaan worden wat ook bestuurd zou kunnen worden met de beweging van de ogen. Bekijk Samsung smartphones

 

Specificaties

Al met al leuke specificaties maar het was nog even afwachten of deze allemaal waar bleken te zijn. Een ding is zeker, de populariteit is er in ieder geval zeker want de S4 is op het moment de meest besproken telefoon op het internet. Of deze ook de verkooprecords gaat breken die de S3 heeft gebroken blijft nog even de vraag. Gebeurtenissen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar het moet gek lopen voor Samsung wil deze smartphone geen kaskraker gaan worden.


Tags: samsung, galaxy, s4, abonnement, smartphone


Artikel geschreven door: ddlaor.
Publicatie datum: 2013-03-09
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving