aanmeld knop
dot

GayParship, daten met verstand?

gay2.jpg
GayParship staat bekend als een datingsite voor (hoogopgeleide) gays. Of je nou een man bent die van mannen houdt, of een vrouw die of vrouwen houdt, daten bij GayParship kan je een vaste waardevolle relatie opleveren. Via de datingsite vind je mensen die bij je passen, en die net als jij, ook van een goed gesprek houden. Een liefdesrelatie is immers veel meer dan intimiteit op fysiek gebied.

Wat mag je verwachten van GayParship? Deze datingsite is inmiddels een begrip geworden. Ontelbare mensen vonden al de ware liefde via deze datingsite. De site is voor vrouwen en mannen die gay zijn. Hoe werkt het?

 

Gratis account aanmaken

Bij GayParship kan je gratis een account aanmaken. Je kunt dan rondkijken, een indruk krijgen van personen die jij aantrekkelijk vindt, en een idee krijgen van alle mogelijkheden die de site biedt.  Alles gaat anoniem. Je hoeft niet bang te zijnd at iedereen je zo maar kan herkennen en vinden. Een beeld van de leden:

  • 72% van de leden is hoogopgeleid. Dit heeft als voordeel dat je een intelligente partner kunt vinden, die net als jij een goed gesprek kan voeren, een mening heeft over dingen en vaak ook een zelfstandig leven leidt.
  • 70% is op zoek naar een serieuze, vaste relatie. Je loopt dus minder kans op mensen  die alleen maar op zoek zijn naar kortstondige avontuurtjes. OP veel andere datingssites voor gay zitten veel personen die alleen op zoek zijn naar fysieke intimiteit. Bij GayParship komt dit veel minder voor. Het merendeel van de ingeschrevene zoekt een serieuze vaste relatie
  • Ruim een derde deel van de leden vindt en vond reeds een vaste relatie via de site. 38% Vond langdurige liefde via deze site.
  • 55% van de leden is mannelijk gay
  • 45% van de leden is vrouwelijk lesbisch

ParShip Principe

Door middel van het beroemde Parship Principe worden dates aan elkaar gekoppeld. Er wordt gekeken naar voorkeuren, interesses, karaktereigenschappen, opleiding, gewoontes en bijzonderheden en dergelijke.  Je wordt dus niet willekeurig in het diepe gegooid en aan allerlei leden voorgesteld. Er wordt een selectie gemaakt op basis van jouw wensen, en van de wensen van anderen. Je krijgt daarom dates voorgesteld die een echte match met je hebben en waar je de grootste kans van slagen van mag verwachten.

 

 

Daten voor 50 plussers. Wie, wat, waar?
GayParship, daten met verstand?
Wat is speeddaten?


Tags: GayParship, gay dating, datingsite, homo, lesbish, lesbienne, gaydate
Artikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2013-03-14
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving