aanmeld knop
dot

Toestel leasen!

tablet.jpg
In Nederland kun je tegenwoordig voordelig bellen sms'en en internetten wanneer er een abonnement wordt afgesloten waarbij je geen eigenaar wordt van een nieuwe smartphone. Deze nieuwe constructie die nu door 3 providers wordt gehanteerd heet toestellease.
ComputerComputer

Bij het afsluiten van een telefoonabonnement kun je bij Hi, Telfort en KPN een toestel leasen. Toestellease betekent dat je een telefoon of smartphone als het ware huurt van de provider. Je kunt zelf bepalen welke telefoon je wilt hebben en voor welke termijn je deze telefoon wilt leasen. Toestellease kan al vanaf €0,- en het voordeel is dat het toestel al verzekerd is volgens de voorwaarden van de provider.

 

Voordeel toestellease

Met toestellease blijf je altijd en overal bereikbaar, want wanneer de telefoon voor reparatie weg moet krijg je direct de beschikking over een ander leentoestel. Met toestel lease blijft de provider eigenaar van de telefoon en jij wordt de gebruiker. Als het contract afloopt zijn er drie opties voor het toestel dat geleaset is.

  • Je levert het toestel in bij de provider
  • Je ruilt het toestel om voor een nieuwe inclusief nieuw lease contract
  • Je neemt de telefoon over van provider

Leasen of kopen?

Toestellease is in opkomst in Nederland en het is voordeliger dan wanneer er een telefoonabonnement wordt afgesloten inclusief nieuwe telefoon of smartphone. Op dit moment maakt ongeveer 15% van de Nederlanders gebruik van toestellease. Men verwacht dat over 2 jaar 50% van alle Nederlanders gebruik maakt van toestellease. Ook zal het aantal aanbieders dat toestellease aanbieder gestegen zijn. Er zijn nu drie grote aanbieders die het aanbieden. In de toekomst zullen dit er wel 10 of meer worden. Toestellease zal niet meer weg te denken zijn uit de Nederlandse telecom markt!


Tags: toestellease
GamesGamesArtikel geschreven door: Jeffrey.
Publicatie datum: 2013-03-19
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving