aanmeld knop
dot

Mobiel internet bij Sim Only

iphone.jpg
Het sim only abonnement wint terrein. In 2012 kozen veel Nederlanders voor een Sim Only abonnement met mobiel internet. De plotselinge populariteit van het Sim Only abonnement heeft mede te maken met de lage tarieven en de flexibiliteit van het Sim Only abonnement.
ComputerComputer

Het Sim Only abonnement met internet heeft dus veel voordelen. Deze hebben wij in dit artikel voor u uiteen gezet. Zo krijgt u een overzicht van de mogelijkheden met een dergelijk abonnement.

Flexibel
Een groot voordeel van een Sim Only abonnement met internet is de flexibiliteit. De meeste Sim Only abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Bovendien zijn deze Sim Only abonnementen ook maandelijks aanpasbaar. Wanneer de gebruiker denkt 500 MB nodig te hebben sluit deze een databundel af van 500 MB. Blijkt aan het einde van de maand dat 200 MB ook genoeg is? Dan kan de grootte van de databundel worden teruggeschroefd. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker nooit meer betaalt dan deze daadwerkelijk verbruikt.

Lage vaste lasten
Bij abonnementen met gratis toestellen, liggen de tarieven veelal hoog. Dit, omdat de consument ook maandelijks betaalt voor het toestel dat hij of zij ontvangen heeft. Bij Sim Only abonnementen met internet is dit niet het geval. Hierdoor blijven de tarieven laag en worden de vaste lasten van de klant gedrukt. Prettig in economisch zware tijden als deze. De populariteit van Sim Only abonnementen wordt vaak door dit feit verklaard.

Veel aanbieders
De vraag naar Sim Only abonnementen steeg en daarmee steeg ook het aanbod. Vrijwel alle providers bieden Sim Only abonnementen met internet aan. Ook kleine providers zoals Simyo en Simpel. Juist deze aanbieders zijn relatief voordelig en hebben zich gespecialiseerd in het aanbieden van Sim Only abonnementen met toegang tot het mobiele internet. De consument heeft dus veel keuze en kan precies uitzoeken welke provider en voorwaarden hem of haar het meeste aanstaan. Belangrijk, omdat iedere aanbieder eigen voorwaarden hanteert.

Simonlymetinternet.nl
Het vergelijken van sim only abonnementen met internet kan zeer gunstig zijn. Door de abonnementen onderling te vergelijken, kan de consument zorgen dat hij of zij nooit meer betaalt dan nodig is. Door de grote hoeveelheid beschikbare abonnementen, lijkt het moeilijk alle abonnementen op een rij te zetten. De website Simonlymetinternet.nl deed dit al voor de gebruiker. Zo kan de consument snel en eenvoudig alle abonnementen met toegang tot het mobiele internet vergelijken.

Netoda Internet Marketing B.V.
Simonlymetinternet.nl is onderdeel van Netoda Internet Marketing B.V. Dit marketingbureau heeft zich gespecialiseerd in internet marketing en heeft diverse succesvolle projecten opgezet . Bekende websites zijn Zorgverzekerinvergelijkenstudenten.nl en NPOC.nl.


Tags: sim only abonnement, voordelig, smartphone, mobiel internet
GamesGamesArtikel geschreven door: jveen.
Publicatie datum: 2013-03-22
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving