aanmeld knop
dot

Actie Van de Dag, goedkope acties

strand.jpg
Actie Van de Dag levert dagelijks nieuwe acties, dat kunnen vakanties zijn naar aantrekkelijke bestemmingen, maar ook producten of dagjes weg. U krijgt het op die dag tegen een speciale actieprijs, dus lekker goedkoop. Dagelijks komen er nieuwe aanbiedingen bij. Het is geen biedingssysteem, u kunt beslissen of u koopt of niet.

Een dagje Wellness, een goedkope vakantie, een bezoek aan de dierentuin, een paar dagen Disneyland of een dagje winkelen in Londen of Parijs. Al dergelijke acties kunt u tegenkomen bij ActieVandeDag. De acties die worden aangeboden staan 24 uur online en kunnen  gedurende die periode worden gekocht. Bovenin de balk van de homepage van ActieVandeDag.nl kunt u zien hoeveel tijd er nog resteert voor de de acties van de betreffende dag, aflopen.

 

Hoe werk het?

Gebruikmaken van de acties is eenvoudig. Je maakt een account aan en je kunt direct acties kopen. de voorraad is niet altijd onbeperkt dus op = op. Voor elke actie geldt dat je er 24 uur gebruik van kunt maken. Het is de manier om een korte vakantie te boeken voor weinig geld, leuke uitstapjes te maken met forse korting, enzovoorts. Het voordeel van een account aanmaken is dat je altijd je gekochte boekingen terug kunt vinden. Ook elke keer dat je terugkeert naar de website om opnieuw een leuke actie te boeken, hoef je dankzij een eigen account niet steeds opnieuw al je gegevens in te vullen.

 

Wat kosten de acties?

De acties zijn aanbiedingen met korting. De prijs staat bij de acties op de site. Op de actiepagina staan ook eventuele kosten exclusief genoemd.

 

Actie van de dag, voorbeeldacties

Om een indruk te krijgen van de acties die worden aangeboden, een greep uit acties die lopen of gelopen hebben:

  • dagjes naar bekende dierentuinen
  • Disney
  • Parijs een dag
  • Wenen bezoeken
  • Movie Park Germany
  • Terschelling
  • Verblijf op verschillende vakantieparken
  • Hotels
  • Wellness en beauty behandelingen
  • enzovoorts

Actie Van De Dag, ja of nee?

Actie Van De Dag is betrouwbaar en goedkoop, dus het is zeker een aanrader. Het is ook leuk om elke dag de nieuwste acties te checken. Er zit vaak iets bij waarvan het hart sneller gaat kloppen. Koop echter niet overhaast. Laat het even bezinken en beslis eventueel later. Hou wel in de gaten hoeveel tijd de actie nog actueel is, dat staat duidelijk bij de acties vermeld.


Tags: actievandedag.nl, actie van de dag, dagelijkse actie, actie aanbieding
Bronnen: actievandedag
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2013-03-25
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving