aanmeld knop
dot

Met Casper Camps in zee, ja of nee?

papiergeld.jpg
Casper Camps is een bekende naam in de wereld van het online geld verdienen. Zijn producten verkopen goed en hij is er heel erg rijk mee geworden. Dat steekt hij ook niet onder stoelen of banken. Iedereen mag weten dat hij er warmpjes bijzit. Met foto's van een prachtig huis op Curaçao bijvoorbeeld. Ga jij met Casper Camps in zee, ja of nee?

Casper Camps is een internet ondernemer met een bekende naam. Hij is jong begonnen met geld verdienen met producten die anderen ook mogen verkopen en waar anderen dus ook aan kunnen verdienen.  Is het betrouwbaar? Kan je er echt geld mee verdienen? Hoe werkt dat dan? Om met Casper Camps in zee te gaan wil je iets meer weten over zijn methodes van geld verdienen en vooral of je er zelf ook echt mee verdienen kunt. Heel bekend en populair is zijn Miljonairsmodel, en we kunnen er kort over zijn: Ja, daar kan je zelf ook goed geld mee verdienen. En moeilijk is het niet. Hoe werkt het?

 

Miljonairsmodel, wat is dat?

Het Miljonairsmodel is een product en een methode van Casper Camps, waarin hij anderen leert om snel en effectief geld te verdienen vanachter hun computer. Het is niet het gewone hapklare geld-online-verhaal wat je al zo vaak gelezen hebt hoe je geld kunt verdienen, het is een apart product waaraan je zelf geld kunt verdienen op internet door middel van een systeem waardoor je inkomen snel kan groeien en waardoor je maandelijks inkomsten blijft ontvangen via verkopen. Je verdient je geld in 3 verschillende fases.

 

Miljonairsmodel Fase 1

In de eerste fase krijg je beschikking over 30 lessen (korte videofilmpjes) waarin Camps uit de doeken doet hoe en waar je terecht kunt om het product te promoten en te verkopen. Je verdient 30,- voor elke verkoop van het introductiepakket en ook nog 100,- per maand voor elke koper die besluit mee te gaan doen aan het miljonairsmodel. Dat is 1200,- per jaar voor elke klant die meedoet, opnieuw.  Omdat dit een heel goed verdienmodel is zijn mensen hier flink mee gaan verdienen. Het is volkomen legaal en er zitten geen addertje onder het gras. Casper Camps is gewoon heel ervaren in het geld maken via internet en leeft rijk van het succes. Wat leer je in de eerste fase. Je verdient dan al geld als je het slim aanpakt, want moeilijk is het niet en je hoeft er zeker niet voor gestudeerd te hebben. Je moet alleen de weg op internet kennen en Camps wijst je die weg. Je leert in fase 1:

 • domeinen die verwijzen, en wat je daar aan hebt
 • major blast, wat is dat?
 • email handtekening
 • de kracht en inzet van social media
 • SApeciale tactieken om je producten te verkopen
 • offline promotie, ook mooi meegenomen
 • meer promotie mogelijkheden waardoor geld verdienen met het Miljonairsmodel ineens veel makkelijker wordt

Casper Camps Miljonairsmodel Fase 2

Als je fase 1 doorlopen hebt, heb je een stoot ervaring op het gebied van promoten van je producten op internet. De kans is aannemelijk dat je dan zelf al geld verdient met het miljonairsmodel, want er zijn mensen die al geld verdienen in de eerste paar uur na aanschaf. Het mooie aan dit product is natuurlijk dat de inkomsten maandelijks terugkeren, dus als je een aantal verkopen hebt gedaan en deze blijven doorgaan, wordt de inkomstenstroom maandelijks steeds groter. Omdat Casper Camps er zelf baat bij heeft dat jij succesvol wordt als ondernemer, krijg je de beste adviezen en zijn gouden tips.

 

Miljonairsmodel fase 2

In de volgende fase wordt je klaargestoomd tot succesvol online ondernemer. Je leert bijvoorbeeld:

 • hoe je veel bezoekers naar je website of artikelen kunt krijgen
 • Goede programma's te kiezen voor het verkopen van online artikelen waar je zelf verder geen omkijken naar hebt. Mensen naar het product toesturen is het enige wat je doet, daar verdien je je luxe broodje uiteindelijk mee
 • waarom de en succesvol is en de ander niet, en waarom jij dat wel kunt zijn als je het goed aanpakt
 • Hoe makkelijk het is om online geld te verdienen, als je de weg weet

Miljonairsmodel fase 3

Je leert in deze fase ook hoe je zelf ene product kunt maken en verkopen, en hoe je het zo kunt regelen dat anderen het massaal voor jou gaan verkopen. Een goed product verkoopt feitelijk altijd. Dus je leert ook hoe je er een goedlopend product van kunt maken. Eigenlijk leer je met het Miljonairsmodel alles wat je moet weten om een succesvol internet ondernemer te worden. Zo leer je:

 • welke prijs is goed?
 • promotietechnieken
 • after burner promotie

Wat houdt het miljonairsmodel nou eigenlijk in?

Dit product van Casper Camps is enorm populair en er zijn al veel mensen die hier geld mee verdienen. Het is geen oplichterij maar en complete cursus waarin je in korte tijd een succesvolle internetmarketeer zal worden. Dit is een aanrader voor iedereen die echt graag geld wil verdienen met de computer, en die de weg tot in de puntjes kennen wil. Geschikt ook voor mensen die wel een van Casper Camps gehoord hebben, en over zijn succes als ondernemer. Je weet dan dat je goed zit en de kneepjes van dit vak met toekomst van een van de grote jongens leert.


Tags: Casper Camps verdienmodel, miljonairsmodel, goed, succes, geld, online, fase
Bronnen: Casper Camps Miljonairsmodel
Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2013-04-01
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving