aanmeld knop
dot

EasyCap

logo-tekst.jpeg
De EasyCapis een apparaat waarmee je bijvoorbeeld je games kunt recorden en op je computer zetten als videobestand, voor bijvoorbeeld YouTube en andere sites. Ik heb het apparaat gekocht via Marktplaats en bij iemand opgehaald. Hoe bevalt EasyCap mij?

Ik open de verpakking ik zie in de verpakking een rechthoekig dingetje en een verleng usb kabel, en het boekje en een cd. Ik heb Windows 8 en probeerde de drivers te installeren maar dat werkte niet, want de EasyCap die ik gekocht had bleek niet te gebruiken met Windows 8. Het is te gebruiken met Windows XP en Windows Vista. Op Windows XP werkt EasyCap prima. Je kan met het bijgeleverde programma ook de beelden bekijken, dus je kan gamen via je pc scherm of laptop scherm. Erg handig op vakantie of als je tv stuk is dan kan je ook tv kijken.

 

 

Pal 60

Hij kan geen pal 60 aan ik heb EasyCap wel via een anders apparaat op pal 60 kunnen zetten wat wel bewerkelijk was. Het is misschien niet het beste apparaat maar ik heb er verder op dit moment toch wel veel plezier van omdat ik er toch nog wel veel mee kan doen. Het apparaat is gewoon een kwestie van:

  • drivers installeren
  • en inpluggen

Soms herkent hij hem niet maar dat is een zaak van opnieuw even in en uit pluggen en het werkt weer goed.  Zelf ad ik een oudere versie gekocht dus het apparaat is de moeite waard maar koop dan een nieuwere versie. Je zal daar veel plezier van hebben.


Tags: easycap
Artikel geschreven door: mket12.
Publicatie datum: 2013-04-03
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving