aanmeld knop
dot

Botticelli schoenen zijn weer helemaal terug

005.jpg
Roberto Botticelli is een Italiaans modehuis wat al meer dan een halve eeuw bestaat. Het is begonnen met handgemaakte schoenen en vandaag de dag maken ze kleding, riemen, tassen, parfum en andere accessoires. Lees in dit artikel de historie van het merk Botticelli
GezondheidGezondheid

Als er een land is waar veel bekende kledingmerken vandaan komen dan is het wel Italië. Het begin van de vorige eeuw, was dit land al zeer actief in de kleding mode wereld en begonnen ze al vroeg met het maken van hun ambacht. Italië heeft zich stevig gevestigd in de modewereld met bekende merken zoals Moncler, Prada, Armani en Versace. Deze merken we zien in modebladen en op de beroemde catwalks. Het merk Roberto Botticelli is een bekend merk uit Italië.

 

Botticelli schoenen

Botticelli is begonnen als een kleine schoenmaker in Italië onder de heerschappij van Aldo Botticelli. In 1946 maakte Aldo het bedrijf officieel en gaf het de naam Botticelli. Aldo was al bekend als een goede leerwerker en maakte prachtige handgemaakte schoenen, die comfortabel waren en ze zagen er prachtig uit. Toen hij de onderneming had opgezet werd het merk al snel een begrip in Italië. Botticelli maakte er later een familiebedrijf van, nadat hij vader was geworden van een zoon.

 

Roberto Botticelli

Aldo's zoon, Roberto Botticelli, veranderde de naam van het bedrijf in zijn eigen naam.  Het is uitgegroeid tot een grote internationale onderneming. Zowel de schoenen als de tassen en de accessoires, zijn beroemd en geliefd vanwege de kwaliteit en het comfort.

 


Tags: botticelli schoenen, roberto botticelli
Artikel geschreven door: ddlaor.
Publicatie datum: 2013-04-08
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving