aanmeld knop
dot

Imenso sieraden winnen steeds meer aan populariteit

101.jpg
Unieke sieraden, waar vind je die? Ieder mens is uniek, je kapsel, je smaak, je kleding combinaties, dus waarom dan niet je sieraden? Steeds vaker kiezen vrouwen voor een uniek sieraad dat zelf samengesteld kan worden. Waar moet u zijn? Imenso biedt unieke sieraden aan.

Het persoonlijke sieraad van Imenso is een trend aan het worden. Mensen houden van unieke sieraden. Er is natuurlijk een bijna ongelimiteerd aanbod aan sieraden te verkrijgen tegenwoordig. In het verleden moest een sieraad speciaal door een juwelier of zilversmid gemaakt worden en dat proces was voor veel mensen onbetaalbaar. Dergelijke kwaliteit sieraden lagen daarom ook niet binnen het bereik van de  'gewone mens'.

 

Modulaire sieraden

In het midden van de vorige eeuw zien we een kentering: modulaire sieraden deden hun intrede. De vrouw kon zelf de onderdelen kiezen die ze aan haar armband of ketting wilde dragen en stelde zelf haar sieraad samen. Ook hoefde er niet ineens een enorm bedrag betaald te worden voor een groot zilveren of gouden sieraad.

 

MY iMenso en BE iMenso

In het begin van deze eeuw is het merk iMenso gekomen met een sieraden spaarsysteem, waarbij de vrouw zelf telkens kleine zilveren bedeltjes kon sparen en deze aan haar armband of ketting kon dragen. Er was dermate veel keuze aan verschillende bedels dat het resultaat altijd een uniek sieraad opleverde. Het BE iMenso bedeltjes spaarsysteem werd en bleef ongekend populair.

 

My iMenso muntencollectie

Vervolgens werd er tevens een andere weg ingeslagen: De My iMenso muntencollectie werd geïntroduceerd. Het werd nu mogelijk om een unieke ketting samen te stellen met de keuze uit een gigantisch grote collectie munten van edelsteen, zilver of camee.

 

Modulair voor altijd

Zo blijft het modulaire sieraad zich voortdurend vernieuwen en zullen modulaire sieraden naar verwachting niet meer uit het modebeeld verdwijnen.

 

Band-It armbandjes Loomen, hoe doe je dat?
Een witte of een gouden trouwring
Oorringen en oorbellen, welke kiest u?
Trollbeads, Pandora, Biagi of Chamilia beads?
Tweedehands sieraden kopen?


Tags: be imenso, my imenso, sieraden, muntkettingen, muntcolliers, colliers, ketting
Artikel geschreven door: BeMYiMenso.
Publicatie datum: 2013-04-09
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving