aanmeld knop
dot

Samsung Galaxy S4 nu nog beter dan de vorige

galaxyS4.jpg
Wat de nieuwe Samsung Galaxy zo bijzonder maakt is dat hij groter en origineler is dan de vorige. De nieuwe Samsung Galaxy S4 is niet alleen groter, de nieuwe gsm is ook een beetje dunner dan het oude model en hij beschikt over meer intelligente functionaliteiten. De nieuwe Samsung Galaxy S4 is uitgebracht onder het mom 'hij moet nog beteren scherper worden dan de vorige'.
ComputerComputer

De Samsung Galaxy S4 heeft een resolutie van 1080p, full HD dat komt overeen kom een helder en kleurrijk schermbeeld. De fotocamera achteraan de gsm beschikt maar over liefst 13 megapixels, voor de fotoliefhebbers wil dat zeggen dat zij superheldere foto’s kunnen trekken in een oogomslag. De gsm geeft de mogelijkheid om de foto’s naast elkaar te zetten zodat je snel de niet zo mooie foto’s kunt verwijderen met één druk op de knop. Het bestuurssysteem is Android 4.2.2 Jelly Bean. De nieuwe Samsung Galaxy S4 maakt gebruik van het beste bestuurssysteem wat er op de markt te verkrijgen is.

 

Leg mooie momenten direct vast
De nieuwe Samsung Galaxy S4 maakt het mogelijk dankzij de intelligente mogelijkheden om de beste momenten samen met je vrienden en familie vast te leggen in één seconde. Wat bijzonder is aan het toestel is dat je een serie foto’s kan nemen en die foto’s kan je naast elkaar zetten in beeld om er een mooie collage van te maken. Met andere woorden kan je een perfect beeld maken in één seconde, dankzij de simultane toestellen.

Jouw persoonlijke trainingscoach
De nieuwe Samsung smartphone zorgt voor jou en hij begeleidt jou als je bijvoorbeeld aan het sporten bent. Hij kan jouw calorie-inname meten en hij volgt jouw ritme, zodat je veilig kan sporten. Het toestel heeft ook een ingebouwde apparatuur die jouw slaapritme ’s nachts kan meten. Dat is nog niet alles: hij meet zelfs de luchtvochtigheid en kan perfect aangeven wanneer het gaat regenen of wanneer de zon gaat schijnen. Nooit meer naar buiten zonder een regenscherm. 

Communiceren wordt vanaf nu zo gemakkelijk
Je kan alles heel gemakkelijk delen met je vrienden en je hebt met dit toestel direct toegang tot muziek, documenten en zelfs voor de gamers zijn er ontzettend veel gamespelletjes die je tot je beschikking hebt. 

 

Stemherkenning

Het toestel beschikt als enige over een heel eenvoudige maar slimme stemherkenning. Dat laat het toe om mails hardop te lezen of als het snel moet gaan, even iets inspreken, en het smsje is al onderweg.

 

Bekijk de nieuwsste smartphones


Tags: samsung galaxy s4, stemherkenning
GamesGamesArtikel geschreven door: dinand.
Publicatie datum: 2013-04-10
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving