aanmeld knop
dot

Verhelpen van slechte adem door de tong te reinigen

gebit.jpg
Het beste middel tegen een slechte adem? Je bent natuurlijk benieuwd waarom Orabrush bekend staat als middel tegen een slechte adem. Voordat je het gaat gebruiken wil je weten waarom dit bekend staat als het beste middel, dat is ook logisch. Dankzij het middel Orabrush kun je een onfrisse adem verhelpen en heb je zekerheid.

Veel mensen hebben tongaanslag en hierdoor hebben zij een vies ruikende adem en dankzij Orabrush kan deze tongplak verwijderd worden. Er zijn nog meer middelen op de markt die een oplossing bieden tegen een slechte adem, maar mensen kiezen liever voor Orabrush omdat het een eenvoudige manier is om de tongplak te verwijderen. Veel mensen hebben er al positieve ervaringen mee. Hoe werkt het?


Slechte adem behandelen

Het hebben van een slechte adem (halitose) is uiterst vervelend. Het is dus belangrijk om de tong goed te reinigen omdat het hebben van halitose voor negentig procent ontstaat door bacteriën op de tong. Orabrush verhelpt dit probleem. Dit geeft anderen ook zekerheid. Mensen krijgen meer zelfvertrouwen dankzij de Orabrush tongreinigers en voelen zich ook zekerder omdat ze weten dat hun tong geen onfrisse geuren meer na laat in de mond.

 

Orabrush

Je kunt daarom nu zelf een onfrisse adem verhelpen met Orabrush. Het is de oplossing om van een slechte adem af te komen. Ben je lekker uit eten geweest en heb je knoflook op? Gebruik na het tandenpoetsen de Orabrush tongreiniger en je hebt er geen last meer van. Alle nare geurtjes zijn verdwenen en je kunt weer opgelucht ademhalen en zeker zijn van een frisse adem.

 

Gebruik Orabrush tongreiniger tegen een slechte adem. Ben je overtuigd dat Orabrush tongreiniger het beste middel is tegen een slechte adem? Dan kun je hier nu voor kiezen. Het zorgt er voor dat je weer een frisse adem hebt en dat alle bacteriën van je tong worden verwijderd. Dit is je kans om je probleem nu aan te pakken. Twijfel niet lang, maar pak het probleem samen met Orabrush tongreiniger bij de oorzaak aan. Je voelt jezelf niet op je gemak wanneer je van jezelf weet dat je een onfrisse adem hebt. Door een slechte adem ga je misschien minder praten en houd je je op de achtergrond. Ook voor anderen is het niet prettig als iemand uit zijn mond ruikt. Heb je zelf last van een slechte adem door aanslag op de tong, dan belemmert dat je in je functioneren en daar moet je wat aan doen. Kies daarom voor jezelf en probeer de Orabrush tongreiniger. Deze tongreiniger is de beste oplossing omdat er fijne haartjes aanwezig zijn die al het vuil mee naar voren halen zodat het eenvoudig van je tong verwijderd kan worden! Alle onfrisse geurtjes worden daarmee uit je mond verwijderd! 

 

Overige oorzaken van een slechte adem

Er zijn nog meer redenen waarom mensen een slechte adem kunnen hebben, bijvoorbeeld:

  • keelontsteking en/of verkoudheid
  • ontstekingen in de mond/luchtwegen/kaakholtes, etc
  • slecht (onderhouden) gebit
  • maagproblemen
  • voedsel met sterke geur zoals knoflook of kaas
  • overige

Als u niet weet waardoor uw slechte adem wordt veroorzaakt, overleg dan met uw huisarts en/of tandarts.


Tags: slechte, adem, uit de mond ruiken, halitose, Orabrush
Bronnen: tongschrapers.nl
Artikel geschreven door: aegoodies.
Publicatie datum: 2013-04-10
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving