aanmeld knop
dot

Lina Medina

Lina Medina.jpg
Lina Medina was de jongste moeder ter wereld? Op haar vierde jaar raakte ze in verwachting, door misbruik van een nooit onthulde onbekende, en toen ze vijf was werd haar baby geboren. De reden dat ze zo jong zwanger kon raken was omdat ze een zeldzame hormonale afwijking had waardoor inwendige geslachtsorganen te vroeg tot ontwikkeling komen.

Lina Medina werd in 1933 geboren te Peru. Ze is ook nog steeds recordhouder als de jongste moeder ter wereld. Hoewel zij nu zelf allang geen kind meer is, is zij nog steeds de persoon die bekend staat als de jongste moeder op aarde. Voordat Lina een jaar was, werd ze al ongesteld en was ze dus al vruchtbaar. Toch was zij gewoon kind, geestelijk niet verder ontwikkeld dan kinderen van haar eigen leeftijd.

 

Lina Media zwanger

Hoe kon Lina Medina zwanger raken? Zij werd seksueel misbruikt, maar omdat het nooit is uitgezocht wei de vader van de baby was, is het niet officieel bekend wie haar zwanger heeft gemaakt. Er wordt wel gespeculeerd dat het haar eigen vader moet zijn geweest. Twee maanden voor de bevalling besloten haar ouders Lina mee te nemen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek, omdat ze haar buik zo dik vonden. De arts die haar onderzocht vreesde net als de ouders dat het meisje een tumor in haar buik had maar niet lang daarna kwam de arts tot de ontdekking dat Lina Media zwanger was. Twee maanden later beviel ze van een zoontje. Het jochie werd door middel van een keizersnee geboren. Het bekken van Lina was te smal om een kind te baren, bovendien zou het een traumatische ervaring zijn voor zo'n klein meisje.

 

 

Unieke foto's Lina Medina

 

Gerardo

Het zoontje Lina Medina werd Gerardo genoemd. Hij woog 6 pond en was in goede gezondheid ter wereld gekomen.

 

Moeder en zoon als broer en zus

Gezien de prille leeftijd van Lina groeide ze met Gerardo op alsof het haar broertje was. Ze was zich zelfs lange tijd niet bewust dat ze een kind gekregen had. De dikke buik was weg door een operatie, en ze had er een broertje bij. Toe ze oud genoeg was om het te begrijpen kregen zowel zij als Gerardo te horen dat ze eigenlijk broer en zus waren.


Tags: Lina Medina, foto's, pictures, jongste moeder, brother, broer, vader
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2013-04-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving