aanmeld knop
dot

Pauline Potter en Susanne Eman. Dikste vrouwen ter wereld?

pauline-potter.jpg
Pauline Potter woog 330 kilo toen zij recordhoudster als de dikte vrouw ter wereld werd opgenomen in het Guinness Book of Records. Ze kan zelf niet meer lopen en is voor veel normale dingen van anderen afhankelijk, te vergelijken met iemand die zwaar invalide is. Pauline heeft een enorme eetlust en eet dagelijks ongeveer 10.000 kilocalorieën. Dat is ruim 5 keer zoveel als de aangeraden hoeveelheid. Is zij nog steeds de dikste vrouw ter wereld?

Pauline Potter is nog geen 50 als ze in het Guinness Book of Records wordt vermeld als de dikte vrouw ter wereld. Ze weegt dan  291.6 kilo. Na de breuk met haar man, die een zoon uit zijn vorige huwelijk had waar Pauline het niet goed mee kon vinden, gaat Pauline nog meer eten en komt ze nog eens ruim 30 kilo aan. Ze besluit dan contact op te nemen met het Guinness Book of Records voor de titel dikste vrouw ter wereld. Ze hoopt dat dit een stok achter de deur zal zijn om af te vallen, want gelukkig met haar enorme gewicht is zij niet.  Ze komt inderdaad voor die titel voor het record als dikste vrouw in aanmerking en dat nieuws verschijnt in de pers. Haar man zoekt daarop toch weer contact met haar en ze krijgen al snel weer een relatie. Vervolgens heeft Pauline Potter besloten om weer af te vallen, en ze heeft inderdaad veel gewicht verloren sindsdien. Volgens haar eigen zeggen komt dat omdat zij en haar man veel tijd met vrijen doorbrengen, waarmee ze veel calorieën verbrandt.

 

Pauline Potter

Pauline Potter werd geboren in Scaramento te California.

 

Afgevallen

Pauline Potter is ruim 90 kilo afgevallen sinds het record, en dat kan inmiddels al veel meer zijn. Zij is nu niet meer de dikste vrouw ter wereld.  In 2011 maakte het Guinness Book of Records bekend dat Susanne Eman de dikste vrouw ter wereld is. Ze woog toen ongeveer 350 kilo. Wie is Susanne Eman?

 

Susanne Eman

Susanne Eman eet ongeveer 20.000 kcalorieen per dag en weegt rondom de 350 kilo. Ze at zelfs een periode bewust 30.000 kcal per dag om de titel Dikste Vrouw Ter wereld te verkrijgen. Ze verscheen in de Dr. Phill show en in de Dr. Os show. 

 

Mensen met zo'n enorm overgewicht hebben een korte levensverwachting en kunnen elk moment overlijden aan hartfalen of een andere ernstige complicatie van het vet zijn.

 

Afvallen zonder dieet


Tags: Pauline Potter, Susanne Eman, dikste vrouw ter wereld, video, filmpje
Bronnen: youtube, Algemeen Dagblad, odditycentral
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2013-04-19
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving