aanmeld knop
dot

Goedkoop parkeren vlakbij Schiphol

vliegen.jpg
Parkeren op Schiphol zelf is enorm duur en daar zit je natuurlijk niet op te wachten als je al de vakantie moet betalen. Bespaar daarom op parkeren en parkeer bij andere parkeeraanbieders in de buurt van Schiphol, wat vrijwel net zo makkelijk is, maar een stuk goedkoper.
GamesGames

Goedkoop parkeren vlakbij Schiphol is vaak de beste optie, omdat je bij Schiphol zelf erg duur uit bent. En het is natuurlijk zonde als je al op vakantie gaat om ook nog eens een flinke smak geld te betalen om je auto alleen al te laten staan terwijl je zelf in het buitenland zit en de auto dus verder niet gebruikt. Gelukkig zijn de laatste paar jaren een flink aantal parkeerplekken rondom Schiphol bij gekomen en de meeste bieden erg aantrekkelijke prijzen om je auto te parkeren.

 

Parkeeraanbieders vergelijken

Om de beste en goedkoopste parkeerplaats te vinden om jouw auto te laten staan, is het handig om prijzen te vergelijken van de verschillende parkeeraanbieders, omdat er nog redelijke verschillen in zitten. En dat voornamelijk in de tijd dat je wilt parkeren. De ene parkeeraanbieder biedt goedkope plekken als het om één dag gaat, waarna de ander weer op een termijn van een week goedkoper kan zijn. Je moet dus even goed kijken en vergelijken.

 

Parkeren bij Schiphol

Op de website van Goedkoopparkerenschiphol.eu vind je daarom ook een overzicht van parkeeraanbieders van 1 dag maar ook van 1 week. Zodat je het gemakkelijk kunt afwegen. Je ziet de top 7 van aanbieders gemakkelijk in een schema, met direct de reisafstand van daar naar Schiphol. Zodat je weet hoever je af zit van Schiphol. Bij de meeste parkeeraanbieders zit ook een service bij in dat je naar Schiphol gebracht wordt of betaal je een klein prijsje voor een shuttle of iets dergelijks, waardoor het geen probleem is om zo 15 km vanaf Schiphol af te zitten. Bespaar dus een hoop geld door goedkoop te parkeren bij Schiphol.


Tags: goedkoop parkeren schiphol, parkeeraanbieders, parkeren schiphol
Artikel geschreven door: websitenieuws.
Publicatie datum: 2013-05-02
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving