aanmeld knop
dot

De voordelen van een proefabonnement?

nieuws.jpg
Een proefabonnement is erg handig om eens kennis te maken met een nieuw blad, waar je wellicht een abonnee van wilt worden. Omdat je het nog niet zeker weet, kies je dus voor een proefabonnement op het tijdschrift. Dit heeft verschillende voordelen. Ik leg je graag uit hoe je een goede keus kunt maken.

Een proefabonnement afsluiten is ideaal als je kennis wilt maken met een nieuwe krant of een nieuw tijdschrift of een interessant dagblad. Het houdt gewoon in dat je voor slechts een bepaalde tijd abonnee wordt zonder ergens aan vast te zitten. En vaak krijg je ook nog eens een leuk cadeau of een aanbieding erbij.

 

Proefabonnementen

Er zijn tegenwoordig erg veel proefabonnementen, voor vrijwel elk blad is er wel een proefabonnement af te sluiten. En meestal is dit maar voor een aantal weken of voor een bepaald aantal nummers. Zo kun je bijvoorbeeld een proefabonnement op de Donald Duck afsluiten voor tien nummers, of bijvoorbeeld twee maanden lang de Telegraaf lezen. Andere populaire proefabonnementen zijn:

 • Hitkrant
 • Volkskrant
 • Trouw
 • AD of Algemeen Dagblad
 • Elzevier
 • Privé
 • Linda
 • NRC
 • Next
 • enzovoorts

Voordelen van een proefabonnement

 1. Je zit nergens aan vast. Je betaalt eenmalig (meestal) een klein bedrag en zit niet aan een contract vast. Je kunt gerust bepalen of je dus doorgaat of dat je het laat zitten en er van afziet.
 2. Veel goedkoper uit. Voor een proefabonnement betaal je een stuk minder dan een normaal abonnement, aangezien het een soort van introductieprijs is.
 3. Je krijgt vaak leuke cadeaus. Door een proefabonnement af te sluiten krijg je vaak een extra van het blad, wat toch leuk is meegenomen.

Waar vindt je een overzicht van proefabonnementen?

Op de website van proefabonnementafsluiten.nl vind je een overzicht van alle proefabonnementen voor kranten en tijdschriften. Zo zie je direct welke aanbiedingen er zijn en wat het kost om een proefabonnement af te sluiten. Altijd handig als je ergens abonnee van wilt worden.


Tags: proefabonnement, voordelen proefabonnement, proefabonnementen, abonnement, tijdschrift, krant, Donald Duck, Telegraaf, AD, Trouw
Artikel geschreven door: websitenieuws.
Publicatie datum: 2013-05-02
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving