aanmeld knop
dot

De modewinkel New Yorker

thumbs up.jpg
New Yorker is een populaire modeketen wereldwijd. Waar het oorspronkelijk begon in Duitsland, vindt je tegenwoordig in Nederland en vele andere landen al tientallen winkels speciaal voor de heren. De Amerikaanse stijl van kleding slaat nou eenmaal erg aan, voornamelijk bij Europeanen.

Tegenwoordig kent iedereen hem. De modewinkel New Yorker. In Nederland is deze kledingwinkel niet meer weg te denken. De allereerste winkel in Nederland van de New Yorker werd geopend in Apeldoorn en inmiddels zijn er 20 vestigingen. In België daarentegen is er slechts nog 1 vestiging. Deze bevindt zich in de mode stad van het land, namelijk Antwerpen. Wel wordt verwacht dat na de snelle groei in Nederland deze ook in België zal gaan plaatsvinden. Maar niet alleen in België wordt groei verwacht, ook in Nederland verwacht de New Yorker de groei door te zetten. De 20 vestigingen momenteel zullen er nog vele meer worden.

 

New Yorker webshop

Verder is er nog geen New Yorker online shop te vinden dus kleding bestellen via internet is nog geen optie. Wanneer de onderneming sterk genoeg in zijn schoenen staat en klaar is om naast de succesvolle winkels ook het internet op te gaan, zullen zij dit zeker gaan doen.

 

New Yorker mode

De New Yorker is oorspronkelijk gestart in Duitsland en momenteel is het daar wel mogelijk om de kleding online te bestellen. Dit is vooral een groot succes vanwege het grote aanbod. Zij bieden kleding in alle varianten voor zowel mannen als vrouwen. Het is natuurlijk een hele sensatie om een van de winkels in het echt te bezoeken, om zo het ruime aanbod eens door te kijken. Je zou er een heel dagje uit van kunnen maken, wat een mooie ervaring oplevert. Echter is het op deze manier niet snel mogelijk om even een uurtje kleding te kopen en moet er toch wat meer tijd voor worden uitgetrokken. Een webshop is hiervoor de oplossing.  Deze wordt gelukkig wel verwacht in de toekomst, wat voor veel consumenten een goede uitkomst zal zijn. Nu zal er tot die tijd nog helaas moeten worden afgereisd naar één van de filialen in Nederland. En dat is natuurlijk ook niet erg, de New Yorker winkels zien er altijd erg modern en netjes uit. Een winkel waar je als man graag even langskomt.


Tags: new yorker kleding, new yorker mode, new yorker
Artikel geschreven door: websitenieuws.
Publicatie datum: 2013-05-08
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving